dinsdag 8 januari 2013

Favoriete beauty producten van het afgelopen jaar!

Het is alweer een weekje 2013 en ik blog nu iets meer dan een half jaar. Tijd om mijn favorieten te laten zien en de dingen die ik het liefst gebruik. Daarbij wil ik iedereen natuurlijk nog een gelukkig nieuwjaar wensen, want OEPS ik heb sinds 16 december al niets meer gepost.



Mijn kruidvat BB-cream gebruik ik bijna iedere dag, ik wissel het een beetje af met foundation. Hij brengt gemakkelijk en snel aan. Trekt mooi in de huid waardoor het niet lijkt alsof je geplamuurd hebt. De dekking is goed & hij kost maar €5,=

 De bekende Lush Lemony Flutter werkt supergoed op je nagelriemen, maar in de zomer vind ikhet ook heeerlijk om mijn voeten lekker zacht mee te maken (en mijn handen dan ook meteen). Voor droge ellebogen is het ook de oplossing.
 Deze Natural Bronzer van Rimmel, de naam zegt het al, het geeft een natuurlijke brons tint waardoor je ook in de winter een gezonde zomerse blik hebt. Hij is niet zo nep als andere bronzers die ik heb, maar ik krijg er echt een gezondere blik van omdat ik anders nog wel eens bleek over wil komen.

 De foundation die ik, afgewisseld met de BB-cream, gebruik is deze Wake me up van Rimmel. Hij heeft een lichte shimer, die je in normaal licht niet ziet. Ik gebruik deze foundation gewoon voor naar school of naar mijn werk en hij bevalt prima! Ben inmiddels bezig met mijn 2e flesje.


Deze etos dagcrème is ook zeker een aanrader, het zuivert de huid en zorgt voor een frisse gezicht. Zo'n tube kost €4,40 geloof ik, en ookal gebruik ik het 2x per dag, ik doe er een half jaar mee.


Dit masker was al eens te zien in een review, het ruikt zoo ontzettend lekker en ik blijf het maar gebruiken. Het droogt snel en is gemakkelijk te verwijderen. Mijn absolute favoriet op het gebied van maskers tot nu toe.

Als laatste mijn favoriete luchtje van Beyoncé Heat, laatst in een geschenkverpakking te koop bij de action voor maar 9 euro. Vandaar dat ik nu ook een grote heb! Mmmm hij ruikt zo lekker warm. Het perfecte wintergeurtje. 

Ik hoop dat jullie een fijne kerstvakantie hebben gehad en deze post leuk vonden. x

5 opmerkingen:

  1. leuke favorieten! Lemony Flutter is inderdaad geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb geen van deze producten, maar de BB cream van Kruidvat lijkt me erg fijn.

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch maar even gaan kijken naar de BB cream!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinken fijn, al die producten ;) De eerste heb ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...