zaterdag 23 juni 2012

Review: Kalmerende maskers


Ik had jullie al gemeld dat ik een review zou doen over het maskertje van de Action wat ik donderdag heb gekocht. Ik heb laatst ook nog 4 maskertjes van Montagne Jeunesse gekocht: 
- Chocolate Masque 
- Passion Peel Off Masque
- Cumcumber Peel Off Masque
- Tropical Peel Off Masque (tube voor 10 maskertjes)
Ik heb inmiddels alle 5 maskertjes geprobeerd en dit is mijn oordeel.
Enjoy :) Het chocolade masker van Montagne Jeunesse voelt heel zacht aan op je huid. Het is een dikke substantie, maar dat vind ik persoonlijk heel fijn.  Het brengt niet heel gemakkelijk aan op de huid. Na een tijdje is het maskertje een beetje gedroogd en voelt het niet meer zo prettig. Ik vond wel dat het makkelijk weer van je gezicht af ging. 
(€1,75 (2+1 gratis) - Kruidvat) 


Het Passion Peel Off masker van Montagne Jeunesse is een dun masker. Het droogt snel en het smeert vrij gemakkelijk. Ookal smeerde ik het niet dicht bij mijn ogen, mijn ogen brandden erg en gingen tranen. Ik had dit nog niet eerder gehad bij maskertjes, ook niet bij die van Montagne Jeunesse. Dus ik beschouw dit als een min punt. Het masker verwijderde wel gemakkelijk en liet geen resten achter. 
(€1,75 (2+1 gratis) - Kruidvat) 


Het Cumcumber Peel Off Masker van Montagne Jeunesse is wederom een dun masker. Ook dit masker droogt snel en smeert gemakkelijk. Dit masker brandde niet, terwijl ik het misschien nog wel dichter bij mijn ogen had dan het Passion Peel Off masker. Het masker verwijdert heel gemakkelijk en liet bij mij geen resten achter. Het ruikt lekker dus ik ben zeer tevreden over dit masker. 
(€1,75 (2+1 gratis) - Kruidvat) 


Het Tropical Peel Off masker van Montagne Jeunesse zit in een tube waaruit je volgens de verpakking 10 maskers kunt halen. Ik heb het masker nog maar 2 keer gebruikt dus of er echt genoeg in zit voor 10 maskertjes weet ik nog niet. Je kunt zelf bepalen of je het masker dik of dun aanbrengt. Ik heb er voor gezorgd dat mijn gezicht egaal en goed bedekt was, daarvoor had ik niet een dikke laag nodig. Het masker ruikt lekker, smeert gemakkelijk en droogt snel (natuurlijk afhankelijk van de dikte van het masker). Ik ben zeer tevreden over dit masker. 
Dit tubetje heb ik van een vriendin gekregen en kon ik niet meer bij kruidvat vinden. Ik weet de prijs helaas niet, als iemand de prijs weet laat hieronder een reactie achter (: 


Dit Cumcumber Peel Off Masker van de Action is erg dun. Er zit niet veel in 1 verpakking. Daarin tegen ben ik wel te spreken over de geur van het masker. Doordat het masker zo dun is droogt het snel, maar het liet wel wat resten achter op mijn gezicht. 
(€0.80 voor 2 maskers - Action)

Alle maskers hadden als resultaat: Een gladdere huid (:
Ik ben het meest te spreken over het Tropical Peel Off masker en het Cumcumber Peel Off masker. 

Verder doe ik mee aan de Win-actie van MaisonFashion 
Een superleuke blog die dagelijks de meest leuke posts creĆ«ert over Fashion, DIY, Inspiratie, Trends en nog veel meer. Ze heeft nu dus een Win-actie, daarbij kun je 2 paar geweldige oorbelletjes winnen van viviclothes.nl. Neem een kijkje op haar blog en doe mee aan deze actie! www.maisonfashion.tk

Ik hoop dat jullie dit een goede review vonden en laat eventueel reacties of eigen ervaringen met deze maskertjes achter in de reacties. 
Fijn weekend!
xoxo

1 opmerking:

  1. Ik ben dol op de gezichtsmaskertjes van 'Montage Jeunesse'. Budgetproof en werken over het algemeen best goed. :) Zeker voor hun prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...