dinsdag 17 juli 2012

Outfit of the day #2


Ik ben deze week veel bezig met mijn outfit voor een speciale wedstrijd met het thema London, waarover jullie al hebben kunnen lezen in de post "inspiration: quoted shirt"  ( http://fashiontigerr.blogspot.nl/2012/07/inspiration-quoted-shirts.html ). Bij het zoeken naar een leuk idee kwam ik erg veel festival looks tegen, ik heb er zelf ook een outfit voor bedacht. Bij de wedstrijd hoort namelijk een heel feest en het hele event duurt in totaal van dinsdag/woensdag tot zondag. Ik denk dat ik dit aan ga trekken (als het weer een beetje meezit). Dit is dus mijn outfit of the day voor vandaag. 
Ik heb helaas moeten fotograveren op mijn kamer, vandaar dat de foto bewerkt en geknipt is, sorry het kon echt even niet anders. Kleding:
Het blousje is van Tommy Hilfiger en heb ik vorig jaar in de wintersale gekocht voor €15,= geloof ik. Het shortje heb ik zelf  "gemaakt" van een oude spijkerbroek. De panty heb ik gewoon uit de kast geplukt, geen idee wat voor merk, gewoon een basic zwarte panty zonder glitters. De armbandjes zijn van skooter en de action.


De schoenen die ik draag waren eerst hoog, het zijn nep-converse en heb ik afgeknipt tot onder de enkels. 
De lipstick die ik op heb is de 2 in 1 rode lipstick van de action, hier komt nog een review over!

Het is een goedkope outfit maar kan goed voor een festival of event. 
Wat vind je van de look?
xoxo

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...