maandag 2 juli 2012

What's in my bag

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn schooljaar is voorbij! Tijd om mijn tas op te ruimen en de schoolspullen ergens ver weg in een la te proppen. Tot.. Ik me bedacht hier eerst nog wel een What's in my bag van te kunnen maken! De foto's zijn wat donker, omdat ik de foto's gisteravond al heb gemaakt, moest ik het doen met het licht van mijn spotjes. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, voor vragen kun je altijd een reactie plaatsen en ik zal antwoorden. xo

Mijn tas, ik gebruik deze tas meestal niet voor school, alleen op korte dagen. Voor lange schooldagen met veel boeken heb ik een adidas tas in het bruin met witte letters. 


Tja, ik heb nog nooit mijn agenda netjes kunnen houden tot het eind van het jaar. Ook dit jaar ben ik er niet in geslaagd, sorry. Het ziet er niet uit haha. 


Mijn camera, ik neem hem altijd mee in mijn tas, in dit groenige hoesje van Golla. Ik heb een Canon Digital Ixus 60, een kleine camera die wel aardig scherpe foto's maakt, maar ik ben van plan een spiegel reflex te kopen, aangezien ik verslaafd ben aan de canon van mijn vader. Ik ga waarschijnlijk niet dezelfde kopen als hem, want  die kost 1000 euro. Een goedkopere versie lijkt me goed genoeg.


Mijn portemonnee van de Sascha, kostte €15,95. Hij bevalt me prima, al mijn pasjes kunnen erin en er kan veel kleingeld in. 


Mini deodorant van Fa. Zulke mini's kosten rond de 1 ├á 2 euro. 


Flesje water (of zonder water zodat ik het kan vullen)


Zonnebril. Je weet het maar nooit in Nederland.


Lipgloss van de H&M, €2,95


Oordopjes van Action, €0,72. De kwaliteit is niet goed maar voor dit geld mag je ook niet veel verwachten. 

Dit is ongeveer alles wat ik in mijn tas heb op een normale schooldag, natuurlijk mijn huissleutel nog, maar dan houdt het ook echt op.

Wat heb jij in je tas?

3 opmerkingen:

 1. Hey,
  Je had op een artikel gereageerd met de vraag wat mijn camera kosten.
  Ik had hem voor 329.
  Voor meer info heb ik even de site voor je opgezocht.
  Het is volgens mij geen spiegelreflex maar daar eentje onder. Ook omdat ik lang niet zo veel verstand er van heb en deze heel hoog scoorde met reviews. Maar ondanks dat zeker een aanrader!
  http://www.camera.nl/Catalogus/BekijkProduct/SONY/DSC-HX-100-4905524768756/

  Succes met uitzoeken en laat je even weten wat het is geworden?

  Liefs,
  Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Ja zal ik doen. Het duurt denk ik nog even voor ik een besluit neem, mijn vader werkt in een electronica winkel en die kan dus ook goedkoop aan toestellen komen. Dit is zeker een goede optie.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...