woensdag 14 november 2012

School: Hipster


Dit is het dan, mijn outfit!
Ik heb de legging zelf gemaakt uit een stretchstof met een klein slangenhuidachtig printje, daardoor leek het in het licht op de catwalk net een nepleren legging :)
Het hempje was eerst een jurk. Ik heb de mouwen heel diep ingeknipt en de jurk in de lengte ingekort naar de lengte van een hempje. Als laatst heb ik er een kruis op gemaakt met stofverf en een spons. De kleuren trokken helaas iets beter in het shirt dan ik had gedacht dus komt eigenlijk alleen de paarse kleur goed naar voren (ookal zie je dat meer als grijs hierop).


Onder het zwarte hempje draag ik een felroze hempje. Het hempje zou eerst alleen dienen als bandeau onder het zwarte hempje, maar om de legging wat beter uit te laten komen, heb ik gekozen om het eronder uit te laten komen.
 Als laatst, het spijkerjasje. Deze heb ik gebleekt en ja ik ben vergeten om voor de tijd een foto te nemen voor het verschil in kleur. Achjaa... Na het bleken heb ik het gewassen en in de droger gedaan om hem vervolgens af te knippen en een beetje te laten rafelen. Als laatst heb ik de vitrage erop gedaan (de opdracht was om oude kleren e.d. te gebruiken aangezien we maar 2 dagen hadden) en het jasje afgemaakt met studs.

 Als schoenen droeg ik zwarte hakken, omdat ik dat toch wel het mooist vind staan op de catwalk, ik had onder de veters roze veertjes gedaan zodat de legging goed uitkwam.

Mijn haar is gedaan door een kapster en ookal lijkt het misschien een bandje in mijn haar, het is toch echt een gewoon vlechtje, maar dan onder het haar door! Hihi. Ik had eerder die middag met een spuitbus de onderkant van mijn haar roze gedaan, helaas was de spuitbus daarna leeg en was de kleur vervaagd.

Mijn make-up is een smokey-eye met op het hele ooglid een matte felroze kleur, helemaal buiten zwart en ik heb het over laten lopen door een glitterende paars te gebruiken.

De oorbellen heb ik niet gemaakt, die komen van the sting.
Sorry, het is nogal een lang verhaal geworden, maar wat vinden jullie ervan?
xoxo

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...