donderdag 28 februari 2013

Dagje Den Haag

Ik ben gisteren met school naar Den Haag geweest. 'S ochtends gingen we naar het omniversum, voor de mensen die dat niet kennen: het is een soort bioscoop die helemaal om je heen zit, het is een ronde koepel, heel apart. De film die we keken ging over baby apen en baby olifantjes. How cute! Daarna zouden we dik anderhalf uur voor ons zelf hebben om te winkelen en eten e.d. Alleen... de bus was kapot, dus er bleef nogmaar een half uurtje over. Daarna zijn we nog in de tweede kamer geweest waar we een gesprek hadden met een tweede kamerlid die op mijn school heeft gezeten en dat liep nogal uit. Half 6 stonden we pas weer buiten. In dat laatste half uurtje ben ik nog met een vriendin naar de H&M en de New Yorker geweest. Helaas hadden we bij de New Yorker wat te weinig tijd, dus daar heb ik niets meer gekocht. Bij de H&M kocht ik deze tas en een ring.

Ik had tot nu toe alleen maar 2 schooltassen, als ik dan een keer naar de bioscoop ga o.i.d. moet ik altijd die grote tas mee, deze tas is een stuk handiger. Hij kostte €19,95, wat ik niet duur vind voor een tas bij de H&M.



En ik kocht deze ring, ik heb helemaal geen ringen en dus heb ik me daar tijdens het winkelen maar op gericht. Deze kostte €4,95. Hij is me helaas te groot, dus weet iemand of je bij de H&M de ringen mag ruilen voor een maatje kleiner?

2 opmerkingen:

  1. Oh die tas is zo mooi!
    Ik ontwijk de H&M opzettelijk de afgelopen tijd expres omdat ik hem anders leeg zou kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...