maandag 4 februari 2013

Stash: dagelijkse bakje

 Iedereen heeft natuurlijk wel een aantal producten die dagelijks (of bijna dagelijks) worden gebruikt. Dit is mijn dagelijkse bakje.



 Deodorant is vanzelfsprekend, ik gebruik meestal deze Fa.
 Ookal draag ik meestal mijn haar in een staart, een mooie staart zonder pluizige plukken staat natuurlijk wel zo netjes. Ik gebruik deze crême niet iedere dag, want dan wordt mijn haar zo snel vet, maar het staat wel in mijn dagelijkse bakje voor als ik 's ochtends weer eens snel moet.
 Nagellakremover, spreekt eigenlijk voor zich..
 Reinigingslotion, deze gebruik ik meestal als ik lipstick of oogschaduw weg moet halen, zo'n groot doekje is dan meestal te droog en te groot.
 Dagcrême van de etos, ik gebruik het 's ochtends en 's avonds en het zuivert echt heel goed!
 Mijn favoriete parfum, tja.. hij ruikt gewoon zo lekker!
 Foundation, ik draag het steeds minder vaak, maar dit is toch de foundation die ik af en toe naar school op doe.
 Voor plekjes op mijn gezicht of armen.. Dit helpt echt!
 BB cream, lekker makkelijk voor als ik geen tijd heb om te wachten op de drogende dagcrême en daarna nog foundation aan te moeten brengen.
 Nude lipstick van de Hema, ik heb hem nog maar net, maar ik gebruik hem echt heel vaak.
 All-time favorite, de allround concealer van catrice. Iedereen is wel bekend met het feit dat er al snel 1 of 2 vakjes leeg zijn terwijl de rest nog als nieuw is, maar voor €3,50 is het wel een superhandige concealer. Ik gebruik de roze iedere dag voor onder mijn ogen en de huidskleurtjes voor rode vlekjes. Ik heb er inmiddels al 3 en de 1e is nogsteeds in gebruik.. Achja
 Deze mascara van MaxFactor gebruik ik iedere dag, hij is superzwart en hij brengt gewoon in 1x een goede laag aan die de hele dag blijft zitten! Superhandig voor als ik naar school moet.
 Ik gebruik het borsteltje iedere dag en ik teken alleen bij als ik daar de tijd voor heb. Ik heb 's ochtends echt altijd te weinig tijd, maar mijn bed ligt gewoon ZOOO lekker..
 Lipbalsem is vooral in de winter erg handig voor droge lippen en in de zomer als zonnebrand voor je lippen, deze kostte maar €0,60 bij de action deze zomer.. Supercheap voor zo'n blikje waar je echt het hele jaar iets aan hebt.
 Eyeliner, ik heb van mezelf nogal korte wimpers en met een snel dun lijntje lijkt het meteen al een stuk langer!
Erg handig voor het verwijderen van foundation, de doekjes zijn wel snel droog, na 2 vegen is het vocht er al aardig uit. Voor de prijs is het gebruiken van 2 doekjes per keer ook geen enkel probleem, want ik geloof dat ze iets van 70 cent kosten bij de action.
xo

3 opmerkingen:

  1. Wel leuk om te zien dit, ik gebruik namelijk best veel dezelfde producten. De nude lipstick van de Hema draag ik ook erg vaak, ben er erg tevreden over :-)

    Ik ben onlangs zelf ook begonnen met bloggen, misschien wil je ook eens op mijn blog kijken? www.iamanightblogger.blogspot.nl.

    Ik ga jou in ieder geval volgen,
    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die concealer van Catrice wil ik ook nog eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee,
    Ik heb je blog pas net ontdekt, maar ik vind het nu al helemaal super!

    Liefs, Emma.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...