dinsdag 26 maart 2013

Films die ik de afgelopen tijd heb gezien

In de afgelopen 8 weken ben ik naar 3 films geweest, de films draaien nog niet superlang in de bioscoop en vooral over de tweede zullen de meesten van jullie niet zoveel weten.

Om te beginnen ben ik 8 weken geleden naar de film "verliefd op Ibiza" geweest.
Omschrijving van de film:
De film gaat over 4 koppels die naar Ibiza komen, in het begin volg je 4 verhalen die steeds meer naar elkaar toe gaan. Op de avond dat Armin van Buuren platen draait, komen alle verhaallijnen tot een climax. Zara heeft ontdekt dat Pim en Bibi een affaire met elkaar hebben en breekt contact met beiden, totdat Pim duidelijk maakt dat hij nog steeds zielsveel van haar houdt en zijn blijk van waardering toont door haar te helpen met haar conflicten op het werk. Kevin realiseert zich dat hij verliefd is op Lizzy en verbreekt de relatie met Elza om bij haar te kunnen zijn. Irma komt tot de realisatie dat leeftijdsverschil niet zo belangrijk is als gedacht, en stelt Lars voor aan haar dochter.

Leuke film, maar doordat er zoveel BN'ers in spelen, worden hun rollen iets minder realistisch.. 

De tweede film waar ik naartoe ben geweest is Silver Linings Playbook

Omschrijving van de film:
Het leven gaat niet altijd volgens plan. Pat Solatano is door de jaren heen alles verloren: zijn huis, zijn baan en zijn vrouw. Na 8 jaar in een neurotische gezondheidskliniek gezeten te hebben trekt hij weer in bij zijn ouders. Pat is vastberaden om zijn leven weer op de rails te krijgen door positief te blijven en zijn vrouw terug te krijgen. Het enige wat zijn ouders voor hem willen is dat Pat weer met beide benen op de grond komt te staan en dat hij hun voorliefde voor het Philadelphia Eagles voetbalteam deelt. Als Pat de mysterieuze Tiffany ontmoet, een meisje met eigen problemen, wordt alles gecompliceerd. Tiffany stelt voor om Pat te helpen zijn vrouw terug te krijgen, maar alleen als hij iets belangrijks voor haar doet. Hun deal pakt echter niet helemaal uit zoals gepland.

Ik vond het een erg leuke film en we hebben er ook wel om gelachen, het einde is alleen wel vrij voorspelbaar, maar ik zal het niet verklappen

De laatste film die ik heb gezien is Valentino, die ging afgelopen donderdag in première. Ik ben er zaterdag met mijn vriend naartoe geweest. 

Omschrijving van de film:
Najib Amhali is Valentino. Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan. Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

Erg leuke film, en heel goed gespeeld door Najib Amhali. 

3 opmerkingen:

  1. Ik ben ook naar Verliefd op Ibiza geweest. Wat een leuke film is dat waarbij je niet teveel na hoeft te denken haha en wat speelt Kim Feenstra verschrikkelijk slecht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb verliefd op Ibiza ook gezien. De hele setting is om jaloers op te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Verliefd op Ibiza vond ik echt leuk! en Silver Linings Playbook wil ik nog zo graag zien, net als valentio

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...