zaterdag 13 april 2013

Favorieten || Mijn favoriete muziek op dit moment


Iedereen heeft wel van die liedjes waar die, een langere tijd, uren naar kan luisteren. Na een tijdje worden ze weer vervangen door nieuwe liedjes. Het is inmiddels alweer een half jaar geleden dat ik voor het laatst zo'n post heb geplaatst en dus is het tijd voor een update. In deze post vertel ik jullie wat mijn favoriete nummers van dit moment zijn.


Ik heb er een top 6 van gemaakt:

Nummer 1: Let her go - Passenger. Naar dit liedje kan ik echt nog wel maanden of jaren blijven luisteren, hij is nu al een paar maanden oud, maar ik denk dat dit liedje bij niemand verveeld. Dit is dus mijn absolute nummer 1!

Nummer 2: Stay (Rihanna) - Shaun Reynold & Laura Pringle. Een hele mooie cover van het origineel van Rihanna. Haar stem klinkt echt als die van Rihanna en ik heb daardoor heel lang moeten zoeken naar dit nummer, omdat ik zocht op Rihanna.

Nummer 3: Clarity - Zedd. Een heel ander nummer, ik hou wel van afwisseling in mijn afspeellijst en dit is zo'n nummer wat ik fijn vind om er tussen te zetten en de rustige nummers een beetje mee af te wisselen. Ik weet niet waarom, maar ik vind het erg zomers klinken, misschien omdat het mee een beetje een festivallied lijkt, ik weet het niet. Wat ik weet is dat het een lekker nummer is.

Nummer 4: Can't hold us - Macklemore. Ook zo'n nummer waar ik echt energie van krijg en wat ik fijn vind om naar te luisteren.

Nummer 5: Watch out for this - Major Lazer. Wat een heeerlijk zomernummer! Het doet me denken aan de muziek die de Franse radiozenders draaiden toen ik daar afgelopen zomer op vakantie was en wie houdt er nou niet van vakantieherinneringen?!

Nummer 6: High on your love - Sharon Doorson. Sharon Doorson is echt mijn favoriete Nederlandse zangeres, haar nummers zitten vol energie en dat geven ze mij daardoor ook. Ik vind het fijn om naar haar muziek te luisteren en het is gewoon een erg goede zangeres. Je zal maar zo'n stem hebben..

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment?

2 opmerkingen:

  1. wat heb je heerlijke muzieksmaak heb je! mijn favoriete nummers zijn ook stay van rihanna en I could be the one weet niet van wie hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou echt van je muzieksmaak! En ja, Passenger is zo geweldig! Heb hem live gezien en gewoon wauwie, hij is zo goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...