zaterdag 15 juni 2013

Beauty || Pan Producten Mei/Juni

In deze post laat ik jullie de producten zien waarbij ik de afgelopen tijd de bodem heb bereikt (pan producten). Veel bloggers laten maandelijk hun opgemaakte producten zien, nou gebruik ik niet zoveel poeder en crêmes e.d. dat ik daar altijd aantoe kom. De bodem van producten zie ik meestal wel snel en het leek me dus leuk om die voortaan te laten zien in een post.


Als eerste heb ik de bodem bereikt van de MAX foundation poeder. Ik heb een lichte en een donkerdere kleur. Beide aan de lichte kant en daarom gebruik ik ze meestal als higlighter.
 Ook heb ik de bodem van mijn favoriete bronzer van Rimmel. Het is maar een klein stukje bodem, maar toch heb ik al het idee dat deze op raakt.
 De soft touch mousse heb ik al anderhalf jaar, ik gebruik deze heel af en toe als héél dekkende concealer. Inmiddels is deze al bijna op, mag ook wel na anderhalf jaar.
Dan mijn favoriete droge plekjes crême, de Lush Lemony flutter. Ik doe er al een tijdje mee, maar ik gebruik hem echt voor alles! Vooral mijn voeten zijn dol op deze crême.
 Mijn favoriete parfum is op, het heerlijke warme geurtje waar ik nog steeds fan van ben is nu dan echt op. In de zomer heb ik een frisser geurtje, dus dit heb ik perfect getimed.
Als laatste heb ik de bodem van alweer mijn 3e catrice concealer bereikt. Ieder rood vlekje werk ik hiermee weg.

8 opmerkingen:

 1. Wat goed bedacht 'Pan producten' :D Idd met poeder en oogschaduw duurt het (gelukkig)lang voordat t echt op is..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien, ik ben altijd zo blij wanneer ik weer eens pan heb geraakt x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf ook al 2 action poeders bijna opgemaakt!
  helaas zijn ze in onze action niet meer te koop :(

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice! Altijd leuk om te zien welke producten mensen echt helemaal opmaken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!

  PS. Er is nu een winactie aan de gang op mijn blog doe je mee?

  www.based-on-beauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk leuk leuk! Ik ga denk ik toch maar eens die Catrice concealer aanschaffen, lees er zo ontzettend veel positieve dingen over!

  Als je het leuk vind; upload dan vandaag je 3 favo artikelen die je afgelopen week geschreven hebt in mijn linkparty! Je mag hier vandaag vrij reclame maken inclusief een link en een foto naar jouw blog! Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te feesten!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...