donderdag 6 juni 2013

Review || HEMA concealer stick 03


Zoals jullie al konden lezen in mijn shoplog, heb ik een concealer stick van de HEMA gekocht. In de winkel heb ik deze getest op mijn knokkels (die altijd erg rood zijn) en daar werkte deze prima op, maar hoe werkt de concealer stick op mijn gezicht? Je leest mijn ervaring in deze review! 

 De verpakking van de concealer stick is erg simpel, gewoon de kleur van de concealer zelf en een zwarte opdruk. Het formaat is handig, deze past namelijk makkelijk in een etui voor school, een make-up tasje, clutch of zelfs een broekzak.

Dan de werking van de concealer. De kleur blijkt iets oranje uit te vallen, dat had ik niet zo verwacht. Een bruinere tint was een stuk beter geweest. Buiten de kleur om werkt de concealer erg goed. Op de bovenstaande foto heb ik de concealer aangebracht op mijn neus en het stuk waar het afloopt naar de wangen. Dit stuk is meestal rood en ook het stuk onder mijn neusvleugels is altijd rood. Op de foto zie je in de T zone hoe rood het was, die kleur hadden mijn wangen dus. Na het aanbrengen van de concealer zie je daar eigenlijk niets meer van!

De concealer vind ik niet erg makkelijk in gebruik, als je het met je vingers uitsmeert nadat je een streep of stip zette, krijg je erge strepen. Als je iets te hard wrijft begint het echt heel erg te drogen en korrelen.

Ik raad deze concealer stick niet aan, omdat de kleur vrij oranje is en hij niet lekker uitsmeert. Daarintegen is de dekking goed. Voor een lichte huidskleur was er wel een mooie kleur (01) die viel niet zo oranje uit, voor €2,75 raad ik deze concealer wel aan aan mensen die er de juiste huidskleur voor hebben en het niet op grote vlakken te gebruiken zoals de wangen.

HEMA - €2,75

Hebben jullie ervaring met deze concealer stick?

2 opmerkingen:

  1. Van miss sporty hebben ze wel een hele goede concealer! Echt ideaal!
    Klein tipje ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...