woensdag 12 juni 2013

Review || Sleek au naturel palette


Afgelopen vrijdag kocht ik mijn allereerste Sleek product, al een hele tijd was ik op zoek naar een mooi naturel palette voor dagelijkse ooglooks. Verschillende paletten werden al uitgeprobeerd maar dat ene palette zat er maar niet tussen. Tot ik afgelopen week een tip kreeg voor dit palette en die besloot ik dus afgelopen vrijdag te halen. Vandaag lees je mijn mening over dit palette!

Zoals jullie misschien al op was gevallen kocht ik dit palette en bestelde ik het niet online. Een tijdje geleden zag ik namelijk dat een klein winkeltje hier in de stad Sleek verkoopt! Ik heb het palette dus in de winkel al uitgebreid kunnen testen. Het palette kost daar €10,00 wat mij eigenlijk heel erg meevalt.

De verpakking van het palette is naar mijn mening erg luxe. Het matte doosje en de matzwarte verpakking doen namelijk erg luxe aan. Ook het plastic binnen in met de namen van de kleuren vind ik heel erg mooi en handig voor bijvoorbeeld de post van een ooglook.

Dan over naar het palette zelf. In de winkel had ik de kleuren al geswatched en ze zijn heel mooi gepigmenteerd als je het met een kwastje aanbrengt. Wanneer je dit met je vinger doet vallen de kleuren van de bovenste rij nogal tegen. Dit is goed te zien op de foto, of eigenlijk niet goed..

Ik heb van 3 kleuren uit dit palette voor vandaag een ooglook gemaakt. Ik vind het erg mooi hoe de kleuren op het gezicht staan, ze doen erg mooi natuurlijk aan en, ookal heb ik voor de foto vrij donker aangebracht, is het niet too much.


Ik ben erg blij met dit palette en ik ben heel erg blij dat ik deze nu aan mijn stash mag toevoegen. Ik raad hem daarom ook zeker aan. Ik ben van plan om nog een palette van Sleek te halen omdat deze me zo goed bevalt, jullie zullen dus zeker nog vaker over Sleek lezen op mijn blog.

6 opmerkingen:

 1. hij lijkt heel erg op het palette van MUA die ik heb! Prachtige kleuren, liefs

  On diraît que c'est la mode

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige aanwinst! :D
  Super fijne kleuren lijken mij XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! ik heb hem ook en hij is erg fijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en het is mijn favoriete oogschaduwpalette, je kunt er zoveel kanten mee op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien moet ik er dan ook maar eentje gaan aanschaffen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...