donderdag 25 juli 2013

Shoplog || Turkije & wat dingen uit NL


Ik ben weer terug! 3 weken lang heb ik niets gepost op mijn blog, daar komt nu weer verandering in. Ik ga weer proberen dagelijks te posten (in iedergeval meerdere posts per week). In de post van vandaag laat ik jullie zien wat ik in Turkije heb gekocht en wat ik nog tijdens mijn 2e vakantie gewoon hier in NL heb gekocht.Ik begin met de spulletjes uit Turkije:

 Merkloze kleding is niet te koop in Turkije, dus heb ik wat nep merk kleding gekocht. Een dikke trui met broek voor lekker op de bank en 2 simpele t-shirts. De broek en trui waren €15,- en de tshirts 12 euro geloof ik.
Bij de supermarkt kocht ik het GoldenRose nagellakje voor 1.15 Turkse Lira, ongeveer 45 cent! Review over dat lakje komt nog online.
Ook kocht ik 2 armbandjes. De bovenste kreeg ik van een meneer bij een kraampje en mijn vriend kreeg deze met houten kraaltjes, omdat we zijn 1e klanten van de dag waren.
De roze kostte €2,=

Dan kocht ik ook nog een echte neppe Ray-Ban zonnebril voor 4 euro. En appelthee met glaasjes en schotjeltjes voor 4 euro.

Dan nu mijn aankoopjes tijdens mijn volgende vakantie:
 Ik heb alvast wat schoolspullen gekocht bij de Hema en V&D. Alles komt van Hema behalve de 2 ruitjes schriften. De prijzen weet ik niet, alles was geloof ik 1,95 & 2,95. De schriftjes waren 2 voor 2,50.
 Dit gestreepte blouseje kocht ik bij de CoolCat, een winkel waar ik anders nooit binnenloop. Ik draag eigenlijk altijd blousejes dus deze kon ik niet laten liggen. Van Only kocht ik dit leuke t-shirt alvast voor de herfst/winter. Ik hou niet echt van gekleurde dingen, die draag ik gewoon nooit, maar deze kleur wel!
Als laatste kocht ik op de markt in Appelscha op de camping  deze dromenvanger bij een peruaans kraampje. Hij kostte 5 euro.

Mijn vriend kocht ook nog een aantal kledingstukken:
 Het zwarte vest, het blouseje en het blauw grijze shirt

Zo, dat waren al mijn aankoopjes!

6 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen, ik vind dat blouseje van de coolcat heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke aankopen! Ik ga volgende week 3 weken naar turkije, dus dan ga ik ook lekker shoppen, yeeeh! Turkije is zo lekker goedkoop, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke aankopen! De GoldenRose nagellak heb ik ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...