maandag 19 augustus 2013

DIY || Vrolijk bureau

Vandaag heb ik weer een DIY voor jullie! Er staat al heel lang een saai houten kastje op mijn bureau, het is erg handig om kleine spulletjes op te bergen, maar het zier er niet leuk uit. Daar is nu een einde aan gekomen. Het is supermakkelijk om te doen en je kan het eigenlijk doen bij vanalles, potjes, mandjes, noem maar op.  Dit is het kastje, hij komt van Ikea. De middelste zit gedraaid, omdat ik de eerste al had gedaan voordat ik dacht aan een foto van het kastje voor het pimpen.

 Bij de action kocht ik heel mooi papier, grote vierkante bladen met mooie prints op zowel voor als achterkant. Deze ga ik gebruiken voor het kastje.
 Meet eerst af hoe hoog de lade is en snij of knip het papier op maat.
 Dan vouw je het papier om en knip je het vormpje eruit waarmee je de lade kunt gebruiken. Ik heb heel simpel dubbelzijdig tape van de action gebruikt (0,32 voor een hele rol). Na een paar weken zitten ze nogsteeds! 1 stuk boven van links helemaal naar rechts en 1 stuk onder is genoeg.


Kies voor afwisseling en geef de lades verschillende patroontjes. Ik ga het kastje zelf ook nog wit spuiten, maar dat is er nog niet van gekomen, het ├Ęchte eindresultaat houden jullie nog tegoed!

3 opmerkingen:

 1. Leuke idee,
  X
  Ps doe je al mee aan mijn winactie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ik zou het hout alleen nog wit schilderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, leuk! Inderdaad heel vrolijk en ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...