vrijdag 23 augustus 2013

Shoplog || Amsterdam


Afgelopen maandag ben ik met mijn vriend naar Amsterdam geweest om te winkelen en gewoon een lekker dagje weg te gaan. We waren van plan om ook nog naar de Pixar expositie te gaan in de expo, maar dit hebben we uitgesteld. In deze kleine shoplog ga ik jullie vertellen wat ik daar heb gekocht. Helaas heb ik niet alles kunnen kopen wat op mijn lijstje stond, zoals de lemony flutter van lush, die in heel Amsterdam was uitverkocht.

Als eerste kocht ik bij de xenos deze leuke brievenbak, ik wilde al een tijdje zo een, maar kon niet echt een leuke vinden. Hij kostte €7,99

 Een nagellakje waar ik al erg lang naar op zoek was heb ik eindelijk gevonden, een mooie basickleur! Er blijkt ook een mooie in het essence assortiment te zitten maar die was bij mij steeds op. Ook wilde ik al een tijdje de nail hardener kopen. Bij de Hema beauty in de kalverstraat heb ik ze toch maar eens gehaald! Ze waren €2,50 per stuk.
(Wauw wat een mooie winkel, alles staat er echt heel mooi in schappen, zo moet elke hema het hebben!)
 In de Kalverstraat zit nu ook tijdelijk een Coca Cola store, aangezien de naam van mijn vriend en die van mij nooit te vinden zijn bij zulk soort dingen, besloten we in de rij te gaan staan, ons voor te bereiden op de flinke prijs die we voor dit grapje zouden moeten betalen. Na ongeveer een kwartier te hebben gewacht konden we eindelijk ons eigen blikje laten maken en dat geheel.. GRATIS. Goh, dat ik dat nog mee heb mogen maken in dit land.. (de Coca Cola winkel is er maar tot 25 augustus)
In Amsterdam heb ik vrijwel in iedere winkel om een leuk peplum rokje gekeken en er uiteindelijk maar 1 gevonden die niet helemaal naar mijn smaak was. In Almere vond ik er bijna direct 1, deze kocht ik bij de New Yorker en hij was er ook nog in bordeaux rood. €14,95

6 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes, het rokje is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik vind de Coca Cola store zo gaaf :) Wow, gratis, dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je nu jullie namen hebt op dat blikje en dat helemaal gratis! Die brievenbak is ook echt leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn naam is er ook nooit, stom! Jammer dat het alweer weg is, haha.

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...