zaterdag 17 augustus 2013

Update || Mijn nagellak stash


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn nagellak stash liet zien. Er zijn intussen een aantal lakjes bij gekomen en daarom leek het mij leuk om een update te doen. Ik heb er 83 dus bereid je maar vast goed voor!


Dit zijn mijn catrice lakjes. Ik vind de warme tinten er bij catrice altijd prachtig uitzien en daarom heb ik die dan ook het meest. Mijn Favoriet is de donkerrode, hij heeft een lichte shimmer en staat erg mooi bij een glitter top coat die ik vergeten was en dus later in deze post komt. Helemaal rechts zie je een superoude nagellak van catrice, met het oude logo. Een beetje een holographic look a like.

 Dan mijn verzameling van Miss Sporty, hun lakjes zijn gewoon altijd fijn! Ze dekken goed en drogen snel. De kleur waar ik wel heel blij mee ben is de 2e van links, een koraalrode kleur.
 Dan mijn HUGE verzameling van MAX, om te beginnen de stripers. Wegens gebrek aan geduld gebruik ik ze niet vaak. Maar de kleuren zijn goed.
 Veel normale lakjes van MAX heb ik niet. De linker is een crackle en de rechter een top en base coat.
 Een erg handig french manicure setje.
 En tot slot een caviar nails set, waar ik toch wel erg blij mee ben.
 Lakjes van Safari en Da Vinci (wat toch hetzelfde is als safari als je het mij vraagt)
 2 Prachtige glitter lakjes van de DA & een crackle coat
 Mijn Essence verzameling is lichtelijk uitgedunt. Het meest blij ben ik met de special effect topper.
 Ook heb ik nog een aantal oudere lakjes van Essence die ik eigenlijk nooit gebruik. De topcoat is op een punt gekomen dat het kwastje de vloeistof nog amper raakt, dus die zit ook onderin de mand.
 Mijn verzameling Etos lakjes, eigenlijk heb ik alles in 1x gekregen op mijn verjaardag 2 jaar geleden. Een aantal zijn dan ook niet echt bruikbaar meer. De basecoat daarintegen is echt top! En dat is ook te zien aan de vloeistof die er nog in zit.
 De losse lakjes zijn voornamelijk oud. Neem het rechter HEMA lakje, zelfs met het miss helen logo nog. De Golden Rose en het Janet (glow in the dark) lakje gebruik ik nog wel vaak.
 Nog 3 lakjes die niet echt ergens bij horen. Het pieces lakje kocht ik net voor koninginnedag een paar jaar geleden voor 1 euro. Het dept lakje kreeg ik van mijn oma en het claire's lakje kocht ik in TsjechiĆ«.
 Nog een aantal merkloze lakjes, uit van die beautycases die je vroeger had. Ik had er 2 dezelfde dus daarom alles dubbel.
Last but not least, mijn favoriete lakjes, die toevallig allemaal overbleven. Het catrice glitter coat lakje is echt prachtig! Het fogan lakje heeft een erg mooie kleur. Het Essie lakje een mooie textuur. En het Primark lakje heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt..

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...