woensdag 11 september 2013

Nail-artweek || Day 4 (review Invogue feather laquer)

Nail-art nummer 4 is een review over een geweldig lakje. De feather look is inmiddels wel een hype te noemen en ik denk dat veel beautybloggers wel 1 of meer van deze lakjes hebben. Dit lakje stond in de folder van de Etos, die zit niet zo ver van mijn school en daarom besloot ik deze te halen.

Ik wilde een mooie dekking maar niet te veel veren, vandaar dat ik gekozen heb voor een onderkleur, mijn mintkleurige Fogan lakje (1 laagje wat niet echt dekt).

Het lakje droogt erg snel en dekt vrij goed, voor mijn nagels heb ik maar 2 laagjes gebruikt! Ik had echt verwacht dat ik er zo'n 3 of 4 nodig had voor zo'n goede dekking. De "feathers" zijn wel wat irritant op te topjes van je nagel, daarom heb ik de topjes even gevijlt.

De feathers laten wel wat sneller los en dus moet je wel bij blijven vijlen, anders haak je achter kleding enzo.
Voor de rest ben ik eigenlijk heel tevreden over het lakje, het heeft een mooie kleur en afhankelijk van de onderkleur kun je de tint geel of blauw er meer uit laten springen. Het lakje zit nu al 3 dagen PERFECT op mijn nagels, hij chipt totaal niet. En dat is echt een groot pluspunt.

Ik ben erg tevreden over het lakje, en wat vind jij!?

Etos (Invogue) - €4,95

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...