zaterdag 14 september 2013

Nail-artweek || Last day (Review Hema nail hardner)

Vandaag is alweer de allerlaatste dag van de nail-artweek & ik vond het erg leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. In deze post zal ik de nail hardner van de hema reviewen die ik een aantal weken terug kocht in Amsterdam. Ik heb deze de afgelopen weken getest en in deze post laat ik jullie mijn oordeel lezen.Zoals ik al zei heb ik deze nail hardner een tijdje getest, zo weet ik het beste of het werkt en of het ook op langere termijn helpt.

Het aanbrengen van de nail hardner gaat gewoon zoals bij andere lakjes, ik gebruik de nail hardner ook als basis. De witte laag, die half doorzichtig is, ziet er naar mijn idee niet heel charmant uit. Ik wist niet zeker of dit kon, maar daar ben ik nu wel achter! De nail hardner heeft namelijk goed gewerkt, ik merk dat mijn nagels minder snel breken en nu echt langer zijn!

Omdat ik het lakje de afgelopen week niet heb gebruikt heb ik het verschil goed gemerkt. Er zijn deze week 3 scheuren ontstaan in mijn nagels, na 1 scheur behandeld te hebben met de nail hardner is de nagel niet verder gescheurd en mooi hersteld! Zo willen we het graag zien. De andere 2 scheuren ontstonden op school en zijn helaas daar ook al verder gescheurd en eraf gegaan. Ik merk dus duidelijk verschil, de nail hardner doet echt goed zijn werk.

Voor de lage prijs is dit echt een hele goede nail hardner, ook als base coat te gebruiken en helpt ook scheuren in je nagels te herstellen. Je blijft de laagjes van je nagel dan wel zien, maar deze zit dan wel goed vast. Ik heb namelijk goed proberen te prutsen om er tussen te komen, dat is me niet gelukt. De nail hardner is zeker een aanrader!

Zo dat was me eens een review met veel tekst haha!
Wat vonden jullie van de nail-artweek? Voor herhaling vatbaar?

HEMA - €2,50

1 opmerking:

  1. Fijn dat die wel zijn werk doet. Ik heb zelf de nail harderner van Essence ook zeker een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...