donderdag 31 oktober 2013

Halloween || Walibi fright nightsVandaag is het Halloween!! Bij halloween horen natuurlijk zombies, spoken en spookhuizen en in Walibi kun je die rond halloween vinden. Afgelopen 3 weken waren er ieder weekend de bekende Fright Nights en daar ben ik 20 oktober samen met mijn vriend en nog een aantal anderen naartoe geweest. Het leek me wel toepasselijk om daar vandaag een post over te schrijven. 


'S ochtends vroeg zijn we richting Walibi vertrokken, op de bovenstaande foto was het rond een uur of 11 en alles was nog nat van de buien van die nacht. Gelukkig was het verder de hele dag droog! Van 11 tot 6 zijn we een aantal attracties in geweest, helaas stonden er ERG lange wachtrijen en konden we maar in 3 achtbanen. 

Om 6 uur begonnen de Fright Nights. Wij hadden kaartjes gekocht voor alle 4 de haunted houses en stonden daar al vrij vroeg voor in de rij. Als eerste hadden we Haunted Hollidays, een huis over de feestdagen, maar dan met creeps... Ik mocht binnen helaas geen foto's maken of filmen, maar het was echt heel gaaf! Je kreeg bij dit huis een 3D bril en daardoor leken "bruggen" te wiebelen en kreeg je helemaal het gevoel dat je aan de zware drugs had gezeten.. Vervolgens ging je weer door een kamer met een feestdag en dan weer door zo'n 3D kamer. Heel vet bedacht!

Toen het donker werd was het park erg mooi verlicht! Vooral het reuzenrad viel erg op, ik kon het dan ook niet laten om een foto te maken. 

In de tijd dat we moesten wachten op het volgende huis liepen we door het park. In het hele park zijn scare zones gecreĆ«erd, iedere zone met een eigen thema. In die scare zones lopen dus zombies en andere griezels rond om je nog even extra te laten schrikken. Deze was best wel eng, hij is zooo groot!! Ik bedoel ik ben 1.70, hoe lang is hij dan wel niet... 

De fright nights zijn ieder jaar in oktober, 3 weekenden lang. Kaartjes voor de haunted houses zijn helaas niet bij de entree-prijs inbegrepen, maar kosten €5 per stuk. 

Zo dus dit was mijn halloween, doen jullie hier ook aan? 
7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je geweest bent, ik durf nog steeds niet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ontzettend creepy! Niks voor mij, ik durf nog niet in een spookhuis, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil daar echt ontzettend graag een keer heen, maar elk jaar komt er niets van :( Wel super leuke foto met die engerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was er ook helaas ben ik niet in een haunted hause geweest nu ik je verhaal lees ga ik dat de volgende keer maar wel doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk, ik wil er echt een keer naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Ik wilde er ook heen maar had geen geld en kmoest werken..

  x
  je nieuwste volgster (volg je me back?)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...