vrijdag 31 januari 2014

New in || Lush buys


Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik afgelopen maandag naar Amsterdam geweest. We moesten om 5 uur bij de Westergasfabriek zijn, maar we waren al om half 4 op Amsterdam Centraal. Toen kon ik het natuurlijk niet laten om even langs de Lush te gaan. Mijn Candy Mountain was al op gegaan en mijn Snow Globe en massagebar zijn ook bijna op. Tijd dus om wat nieuwe producten uit te proberen. 

Lush heeft natuurlijk een speciale valentijns collectie.Over de Kerst collectie was ik erg te spreken en dus was ik ook wel benieuwd naar deze. Helaas vielen een aantal producten me een beetje tegen, het waren gewoon niet mijn geurtjes.. Toch ben ik nog goed geslaagd en dit is wat ik mee heb genomen. 

Als eerste kocht ik deze massagebar. Hij heet Tender is the Night en ruikt naar jasmijn en ylang ylang. Dit is het enige product dat ik uit de valentijns collectie heb gekocht en ik ben er erg blij mee! 1 stuk kost €10,95

Ook kocht ik deze heerlijke zeep genaamd The Godmother. Hij ruikt erg zoet en ik vind hem heerlijk!
100 gram kost €4,75 ik heb 110 gram en betaalde dus €5,23.

Deze super  huge bubble bar heet The Comforter en ruikt echt heerlijk naar blackberry's. Iedere keer als bij de fashion week iemand langs mijn tas liep, kon ik hem ruiken haha! Hij is echt super groot en ik kan er denk ik wel 7 of 8 keer mee in bad. 
Hij kostte €7,10

Omdat ik samen met mijn vriend was, kregen we allebei een sample. Dit is de haargel Dirty, hij bevat Rozemarijn, mos (huh.. ja echt!) en cacaoboter. Ik vind het wel lekker ruiken! 
De grote verpakking van 100 gram kost €13,70

Ik kreeg een Honey I Washed The Kids zeepje, het bekendste stuk zeep van de Lush. En zoals je waarschijnlijk al kon raden... Hij ruikt naar honing!
Deze kost per 100 gram €5,75

Dat waren alweer mijn aankoopjes! In totaal moesten we €23,28 betalen en dat valt best mee al zeg ik het zelf. 

Ps. Vergeet niet mee te doen aan de winactie! Hij sluit vanavond om 23.59! > http://invisiblecreations.blogspot.nl/2013/11/winactie-statement-ketting-sluit-bij.html

Follow: Twitter - Instagram - Facebook - Bloglovin

6 opmerkingen:

 1. De Lush is echt zo'n leuke winkel! Ook leuke aankoopjes, wij hebben jou trouwens ook genomineerd voor de Liebster Award, als je meer er over wilt weten, kijk dan even op onze blog! http://anexpensivedaisy.blogspot.nl/
  Liefs Maren en Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke producten! Ik zou ook graag Lush een keer willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lush is heerlijk! Ik ga er altijd even naar binnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah het ziet er zo lekker uit. Ik hoorde pas een paar dagen geleden voor het eerst van Lush maar ik ben meteen verliefd. Ah zo lekker, al die geurtjes.
  xx
  http://www.thedutchcountryside.com/
  http://www.bloglovin.com/blog/11298797

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...