dinsdag 4 maart 2014

New || HEMA 3D artikelen


Leuk nieuws! Het is vanaf vandaag mogelijk om een gepersonaliseerde phonecase, armband of ketting te laten printen in 3D! En wel bij HEMA, een erg leuk idee om cadeau te geven. Hema is de eerste Nederlandse verkoper die de 3D geprinte producten voor iedereen bereikbaar te maken.De wereld van 3D printen is spannend en nieuw. Iedereen kent het printen van teksten en foto’s op printers, taart op maat, bedrukte t-shirts of andere producten; maar dat is 2D. Maar veel mooier is het natuurlijk, als je een uniek en tastbaar product kan printen wat je ook ├ęcht in je dagelijkse leven kunt gebruiken. En dat kan, door de ontwikkeling van 3D printers! En gezien een 3D printer in heel veel verschillende materialen kan printen, zijn er erg veel mogelijkheden.


HEMA is altijd op zoek naar nieuwe producten, gemaakt met de nieuwste technologie. Het is daarom logisch dat HEMA ook 3D geprinte producten gaat aanbieden. De stylistes en inkopers van HEMA hebben een mooie reeks ontwerpen klaar staan. Deze ontwerpen kunnen zelf aangepast worden door een eigen naam of tekst toe te voegen. De producten waarmee HEMA start binnen 3D printen zijn sieraden en telefoonhoesjes, maar je kunt op korte termijn meer producten verwachten.

Via de website www.hema.nl/3dprint is het eenvoudig een eigen ontwerp maken, te bestellen en af laten leveren bij het filiaal naar keuze of thuis laten bezorgen. HEMA start met het aanbieden van gepersonaliseerde telefoonhoesjes, armbandjes en kettingen. De armbandjes zijn verkrijgbaar met goud- of staalkleurige letters en het bandje heeft een handige sluiting. De armbandjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. 


Gebruiksgemak

De bestelmodule is zo ontwikkeld zodat iedereen zijn eigen ontwerp gemakkelijk online (via www.hema.nl/3dprint ) kan ontwerpen en bestellen. HEMA heeft het basisontwerp gemaakt dat je makkelijk zelf kunt aanpassen aan je eigen wensen. De levertijd van de producten is 15 werkdagen. De bestelling kan worden opgehaald bij een filiaal naar keuze of thuis bezorgd worden.
Ik vind het een heel erg leuk initiatief van HEMA en ik ben ook zeker van plan het te gebruiken, wat vinden jullie ervan?


Persbericht/foto's via HEMA 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...