woensdag 20 augustus 2014

Haul || Primark Enschede


Gister konden jullie mijn verslag over de opening al zien, vandaag mijn aankoopjes! Het is niet superveel, vandaar dat ik het niet in een filmpje heb gedaan. Ik heb heerlijk kunnen winkelen en ik vond de collectie eigenlijk wel erg leuk! Ik vind het altijd wel fijn dat de Primark wat verschillende stijlen kleding verkoopt. De wat chiquere (niet de business) collectie vind ik altijd wel mooi. 


Mijn eerste aankoop is ook meteen de duurste, namelijk deze jas. Hij is niet erg dik en er moet wel echt een vest of trui onder, maar ik vind hem zelfs als vest wel leuk. De jas is lekker stug en heeft een mooie pasvorm. Hij gaat dicht met 5 knopen, maar ik houd de bovenste open en ga hem denk ik met een lekkere sjaal dragen dit najaar. 
Deze jas kostte €28,00 voor Primark misschien duur, maar in andere winkels ben je al erg snel 28 euro kwijt voor een vest. Aangezien ik deze ook nog als jas kan dragen vond ik het zeker de moeite waard om hem mee te nemen.
Dit super fluffy vest ging ook mee naar huis! Ik ga hem alleen wel proberen te ruilen voor een nieuwe, deze is helemaal niet symmetrisch (of hij is gewoon door iemand uitgerekt in de winkel). Deze kostte €15,00

Ook deze grijs gemêleerde broek nam ik mee. Dit is al de 4e broek van Primark en de overige 3 zijn erg goed bevallen! Hij kostte €13,00. Ook deze moet ik helaas nog even ruilen, ik zag namelijk dat ik hem in de maat short had gekocht en hij zit ook iets te strak..

Dan ben ik alweer aangekomen bij het laatste item, dit super schattige kussentje! Ik ben gek op deze mopshondjes en ik kon hem voor €5,00 niet laten liggen. Hij is ook nog eens heel zacht. Win, win situatie dus!

Dat waren alweer mijn aankoopjes! Zoals ik al zei, niet erg veel, maar ik ben wel erg blij met deze dingetjes. Voor dit alles hoefde ik (door de giftcard van de opening) maar 11 euro te betalen!

Zijn jullie al bij de Primark in Enschede geweest? Of zijn jullie van plan er naartoe te gaan?



7 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
    Vooral dat kussen is echt leuk !!
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes heb je gedaan! En ik vond de home spulletjes ook heel erg leuk, vooral de kussens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk! Die broek en dat kussen zijn echt gaaf!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke items! Ben benieuwd naar de collectie van nu,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave items! Vooral die jas, wat een beauty!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat tof dat je aanwezig mocht zijn bij de opening! De jas is echt tof! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...