zondag 3 augustus 2014

Update || Summer wishlist


Al op 19 maart plaatste ik een wishlist voor de zomer. Daarop plaatste ik dingen die ik echt leuk vond en dingen die ik gaaf vond, maar waarvan ik niet had gedacht dat ik ze echt leuk genoeg vond om te dragen. Ik kwam de post laatst weer tegen en tot mijn grote verbazing heb ik er nog wel aardig wat van kunnen afstrepen! In deze post zie je welke items dat zijn!Van de 8 dingen op de wishlist heb ik er uiteindelijk maar 2 niet gekocht. Ook waren er 2 dingen die niet precies aan de omschrijving voldoen, maar die wel redelijk dicht in de buurt komen en dus meetellen.1.
Als eerste kocht ik een ronde zonnebril. Die hebben jullie al in de shoplog voorbij zien komen. Ik vond deze zonnebrillen al sinds vorig jaar heel erg leuk, maar dacht steeds dat het mij niet stond. Tot ik deze prachtige variant tegen kwam! Hij kostte maar €2,50 en komt van Primark.2.
Bij Primark kocht ik ook deze High Waisted short. Ik was er al een aantal keren voor wezen kijken als ik door de Primark liep, maar steeds was die er maar niet. Toen ik hem zag hangen heb ik hem ook direct gekocht! Ik bedoel, als het de laatste in jouw maat is, kun je hem echt niet meer laten hangen. Deze kostte €13,- wat ik nog wel een vrij prijzige short van Primark vind.
3.
Al 3 dagen nadat ik mijn wishlist online had gezet, kon ik het eerste item afstrepen van de lijst. Ik kocht bij de H&M namelijk een setje ringen, waarvan een aantal normaal en een aantal above knuckle waren. Dit setje kostte geloof ik €4,95 (of €6,95).4.
Dan een item wat ik niet echt kocht, maar eerder af en toe leen van mijn moeder. Deze maxi-rok is donkerblauw/zwart en is dus eindeloos te combineren. Ik heb ik verschillende winkels maxi-rokken aangehad en steeds stond het me voor geen meter. Deze staat wel en dus leen soms even, handig!


5.
Het volgende item op de wishlist was een bustiertop. Een bustiertop heb ik niet gekocht, maar ik kocht wel 3 crop-tops. Nouja, ik kocht er 2 en DIY'de er ook nog 1. De eerste top kocht ik bij de Primark en die kostte €6,-. Hij is niet super kort, maar bij een normale broek zie je wel een randje buik. Voor de volgende top geldt hetzelfde verhaal, super kort is die niet. Ik kocht deze bij de Pieces en hij kostte €16,95. De laatste top maakte ik dus zelf, al een tijdje koop ik basic zwarte mannenshirts in maat XXXL bij de ACTION voor €3,00. Die gebruik ik om zelf te ontwerpen, stof kopen bij een speciale winkel is namelijk een stuk duurder en het gaat mij meer om het opdoen van ervaring dan de kwaliteit van het product. Van dit shirt knipte ik de mouwtjes af, ook nam ik het aan de zijkant een beetje in zodat het iets beter paste. Simpel en super goedkoop!6.
De duurste aankoop uit het lijstje is by far de laptop. Ik ga hoogstwaarschijnlijk een ASUS van €666,- (Dat zegt niet veel goeds) kopen. Voor mijn opleiding heb ik namelijk een grafisch sterke laptop nodig en die zijn nogal prijzig.
7 & 8.
Dan blijven er nog 2 dingen uit het lijstje over. Het witte shirt en de gladiator sandalen. De sandalen had ik eigenlijk nog wel van vorig jaar (die zie je op de foto hierboven) en heb ik dus niet gekocht. Het perfecte witte shirt ben ik helaas nog niet tegengekomen, maar ik blijf zoeken!

Hebben jullie alles van jullie wishlist een beetje kunnen kopen?

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items heb je gekocht van je wishlist =) !!
  Mijn wishlisht begint nu pas sinds ik werk heb haha dus ik begin net!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn wishlist blijft een wishlist want alles wat erop stuurt kan ik nooit vinden of is nog steeds veel te duur haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die short is zoo gaaf!! Die staat ook zeker nog op mijn wishlist! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig dat je een update doet! Ik vind je bril heel tof

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave items zeg! Vooral die bril en de ringen. Heel tof.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je een update laat zien van wat je allemaal hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die ringen zijn echt heel tof en die high waisted short ook! Leuk dat je laat zien wat je van je wishlist al hebt gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...