vrijdag 19 september 2014

Favorites || Make-up

Normaal gesproken blog ik helemaal niet over make-up, maar ik wil vandaag mijn favoriete make-up producten toch even met jullie delen. DIt zijn de producten die altijd in mijn make-up tasje zitten en die ik dus dagelijks (of bijna dagelijks gebruik).
Mijn eerste favoriet is dit roze spiegeltje van de Hema. Hij is lekker compact en past altijd wel in mijn make-up tasje. Als tweede gebruik ik iedere dag deze dagcrême van de Etos. Een ander product van de Etos dat ik dagelijks gebruik is de concealer. Deze gebruik ik voor onder de ogen.

Mijn favoriete crême is toch wel overduidelijk de lemony flutter van de Lush. Hij is gewoon heerlijk voor je ellebogen, nagelriemen en vooral voor je voeten. 

Verder met de lipproducten. Mijn babylips zitten standaard in mijn tas, hij geeft een roze laagje af maar wel op een subtiele manier. Ik vind hem erg fijn! Dit is trouwens de cherry me. Ook vind ik de lip balm in de rode kleur van de HEMA erg fijn. Ook deze geeft een subtiele kleur en draagt erg fijn.

Qua oogproducten gebruik ik niet zo veel. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik het wenkbrauw palette van catrice en dan gebruik ik voornamelijk de lichtere kleur. Daarna kam ik mijn wenkbrauwen door met het borsteltje van het eyebrow pencil van Hema. Mijn favoriete eyeliner is deze exaggerate eye liner van Rimmel. Hij heeft een spons penceel en brengt daardoor de eye liner erg mooi en dun aan. Ik gebruik standaard de mascara van Max Factor, de masterpiece max.

Welke producten gebruik jij dagelijks?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...