zondag 19 oktober 2014

Fashion || ALEXANDER WANG X H&MIn april dit jaar kwam het grote nieuws naar buiten, Alexander Wang zou de nieuwe Guest Designer van H&M worden. Sinds het lezen van dat persartikel was ik al nieuwsgierig naar deze (waarschijnlijk) geweldige collectie. Eergister kreeg ik de mail met de link naar deze collectie en ja hij is erg gaaf geworden. Althans dat vind ik, de meningen zijn er geloof ik wat over verdeeld, dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Photo: Randy Brooke/Getty Images for H&M

De High-res bestanden zijn in deze getale te groot voor mijn blog en daarom heb ik gekozen de kleinere (low res) beelden met jullie te delen. Deze foto's zijn daardoor niet het formaat dat jullie op mijn blog gewend zijn. 

De collectie is heel erg sportief en heeft naar mijn mening ook een klein politie tintje. Zoals je bijvoorbeeld ziet in de laatste afbeelding (ookal is dat grotendeels de styling). Het stofje van de donkergrijze items lijkt me heel erg fijn zitten en de grijze, super oversized jas lijkt me heel erg warm.


Ik vind het een toffe collectie, wat vind jij?


Photo's: Randy Brooke/Getty Images for H&M

2 opmerkingen:

  1. Beetje mixed feelings. Van dene kant is de collectie iets te sporty voor mij.. van de andere kant is het prachtige couture

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waaauw, echt heel tof en stoer! Er staan zeker een aantal items op mijn wishlist, nu nog zien te bemachtigen! ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...