maandag 17 november 2014

Inspiration || Kerstshow Almeer Plant


Afgelopen weekend had ik een keer vrij van mijn werk, waardoor ik met mijn vriend naar het huis van zijn ouders kon. Gister zijn we met zijn allen naar de kerstshow van Almeer plant geweest. Het hele tuincentrum stond vol met mooi opgemaakte settings met kerstspullen. Ik kon het niet laten om wat leuke dingetjes te kopen en om mooie foto's te maken van de gecreƫerde hoekjes in het tuincentrum. Ik wist niet dat het zo leuk zou zijn en heb dus de foto's gemaakt met mijn telefoon.
Deze kerstdinertafel ziet er echt heel erg leuk uit (natuurlijk totaal niet praktisch), maar die beesten aan tafel maken het wel helemaal af!Dit hoekje heb je misschien al langs zien komen op mijn Instagram (@iidwerd). Dit knusse zithoekje heeft zo'n leuke stijl! Ik zou hier zo willen zitten.
 Dit hoekje (met hangstoel) ziet er ook zo mooi uit! Echt heel warm en stoer aangekleed.Dan een hele andere, veel koelere stijl. Dit hoekje is erg winters ingericht. Mocht je buiten zon overkapt hoekje (met terrasheater) hebben, dan zou ik het echt zo aankleden. 
Bij de uitgang stond dit hutje, met daarin een hele knusse kerstdinertafel. Echt een knushokje waar ik zo in zou willen zitten. 

Houden jullie ook zo van kerst? En bezoeken jullie ook wel eens een kerstshow bij een tuincentrum?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...