woensdag 24 december 2014

Outfit || Wearing Alexander Wang for Christmas

Het is bijna kerst! Ik heb even na moeten denken over mijn kerstoutfits van dit jaar, maar ik ben eruit! Dit is hem!

Wie ook maar een beetje into de fashionbloggerwereld is zal deze collectie vast kennen: AlexanderWangxH&M. De collectie kwam begin november al uit, maar ik bestelde mijn item pas een paar weken later. Drie weken lang heb ik getwijfeld over de prijs en uiteindelijk heb ik hem gekocht, onder het mom "ik koop nooit iets duurs voor mezelf". Ik moet zeggen, ik heb nog geen moment spijt gehad van deze koop! 
De AlexanderWangxH&M collectie is erg sportief en veel items waren niets voor mij. De see through/lasercut trend heeft echter wel mijn interesse en daardoor viel mijn oog op deze prachtige trui! Hij was, tot het moment van bestellen, uitverkocht in maat S, maar deze heb ik dus uiteindelijk wel weten te bemachtigen! De trui is van vrij zwaar, apart materiaal. De feeling kan ik niet helemaal omschrijven, maar (overdreven) voelt het een beetje als zon maliehemd van een ridder (alleen dan heel fijn).  Zoals je ziet is de trui vrij lang en zou hij bijna als jurkje gedragen kunnen worden. Aan de zijkanten is hij korter dan aan de voor en achterkant en dat vind ik een erg leuk detail. Persoonlijk vind ik hem, mede door die kortere zijkanten, te kort om als jurkje te dragen. Daarom combineer ik hem met een zelfgemaakte "legging" van een heel dun nepleren stofje. Onder de trui draag ik een hooggesloten hempje.
Ik vind deze aankoop zeker het geld waard. Ik heb nu al zin in kerst, omdat ik deze outfit dan kan dragen.

Trui - AlexanderWangxH&M, hooggesloten top - DIY, Legging - DIY, Schoenen - Bershka, Ketting - Primark, Armband - Supertrash (via stylefruits)


Wat vind jij van dit AlexanderWangxH&M item? En wat draag jij met kerst?8 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...