donderdag 4 december 2014

Review || HEMA Longer Lasting Lipstick

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie rode lipstick met een roze ondertoon. Meestal hebben rode lipsticks een oranje ondertoon en dat staat me gewoon niet. In een video van Sarah zag ik deze mooie rode lipstick voorbij komen van de HEMA. De kleur leek perfect voor mij en ik ging op zoek. 


In Leeuwarden dook ik daarom meteen de HEMA in en testte ik de lipstick. Hij was perfect, alleen was hij uitverkocht.. (zul je altijd zien) Daarom dook ik in het altijd geweldige Enschede weer de HEMA in en daar had ik de laatste!
Op deze foto lijkt de lipstick nog wat oranje. De lipstick zit in een hele mooie matzwarte verpakking. Deze is langer dan de reguliere HEMA lipstick verpakkingen. Ook is het stiftje zelf iets smaller dan normaal, maar dat vind ik erg mooi en handig. Net als de verpakking is deze lipstick matt, iets wat ik echt heel erg mooi vind bij rode lipsticks.

Maar hier zie je toch wel dat het meer naar roze/rood neigt. De swatch ziet er veelbelovend uit! Hij lijkt mooi dekkend en hij brengt zacht (maar niet romig) aan. De kleur is zeker wat ik ervan had gehoopt.

Ook op mijn lippen pakt de lipstick goed uit. Ik vind de kleur echt perfect (ik krijg er absoluut geen gele tanden door), hij is erg mooi matt en hij brengt erg fijn aan. Ook blijft hij goed zitten, na een kop thee zit hij er nog perfect op.

Ik ben heel erg blij met deze lipstick!

Wat vind jij van zulke rode lipsticks?

HEMA Longer Lasting Lipstick 06 - €3,50

11 opmerkingen:

 1. Echt een mooie lipstick =)
  Hij staat je goed !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur is dit, stata je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die foto's met dat kerstboompje erachter! Mooi kleurtje oook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou niet zo van Hema producten, fijn dat hij jou wel bevalt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, hoor! En fijn prijsje voor een lipstick die zo goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur en hij staat je echt super goed!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...