zaterdag 25 april 2015

Trend Lente/Zomer 2015 || Seventies

De afgelopen weken heb ik al 3 trends voor de lente en zomer met jullie gedeeld. Vandaag deel ik de laatste en misschien ook wel de breedste. De seventies zijn namelijk weer helemaal in! Deze trend bestaat niet alleen uit hele felle kleuren, maar ook gewoon uit leuke prints. Voor ieder wat wils dus. Kijk in mee naar een aantal items waarin de seventies trend te zien is.



Maxi Dress: Boohoo.com

 Broek: Boohoo.com

Kimono: Boohoo.com

Joggingbroek; Boohoo.com

Flared Jeans: H&M

Afbeelding 1 van Look 11 van Zara
Jurk met print: Zara

Afbeelding 3 van SHORT MET BORDUURSEL van Zara
Vest & Short: Zara

Zoals je ziet is het niet alleen maar over de top seventies. Met een leuk printje ben je al een heel eind. Natuurlijk ben ik niet zo van de felle kleurtjes (dat zal je vast niet ontgaan zijn als je mij al een tijdje volgt), maar in de prints kan ik me wel vinden. En ook de seventies silhouetten spreken me wel aan. Dit is zeker een trend die je in de graten moet houden.

Wat vind jij van deze trend?

5 opmerkingen:

  1. Ik vind de printjes heel erg leuk! De wide leg pant moet ik even aan wennen, ik ben toch die skinnys gewend.. Wel een leuke trend voor prints!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikel weer =)
    Deze trend laat ik aan me voorbij gaan haha!
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wijde broeken doe ik niet aan mee, maar wel leuk dat de oudere 'trends' weer terugkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik weet nog niet zo goed wat ik van de trend moet vinden. Sowieso in Flared Jeans zul je mij niet zien. Ik vind de printjes dan nog wel leuk, wel heel heftig. Maar ach, wie weet draag ik het wel over een tijdje. Leuk dat je hier overschrijft.

    Liefs,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal met bovenstaande reacties eens, laat die wijde Flared jeans en broeken maar achterwege, die zijn gewoon super lelijk, ziet er echt niet uit!
    Skinny jeans zijn en blijven toch het allermooiste, die gaan er ook echt niet meer uit, ze zijn te mooi en te sexy om weg te doen! Ook in alle nieuwe collecties van de merken zitten nog heel veel Skinny jeans, die blijven toch jeans nummer 1 en terrecht!!
    Er zitten best wel wat leuke items bij, die ook met een mooie Skinny jeans zijn te combineren.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...