vrijdag 29 mei 2015

Favorites || May 2015

Juni komt er alweer aan en dus is het tijd voor mijn favoriete producten van de maand mei. Ik heb de afgelopen maand best wat nieuwe producten ontdekt en herontdekt. Natuurlijk een aantal op fashiongebied, maar ook deze maand ontdekte ik weer een aantal beautyproducten. 

Ik begin, zoals gewoonlijk, weer met de fashion-items. Favoriet nummer 1 is deze high-waisted jeans van de Zara. Als deze niet af en toe in de was had gemoeten, had ik hem iedere dag gedragen. De pasvorm is perfect en de stof zit heel comfortabel.

Deze chique schoenen zijn ook absolute favorieten. Ook deze zijn erg comfortabel en maken de outfit gewoon helemaal af.


De laatste items zijn accessoires, namelijk dit horloge van Ernest (die je laatst misschien al hebt gezien in deze post) en de midi-ringen van de H&M die ik tijdens de H&M club shopping night met Anna Nooshin kocht. Ik vind deze items het meest geweldig in combinatie met witte nagellak.

Dan over naar de beautyfavorieten van deze maand. Bij Rituals verwende ik mezelf de afgelopen maand met een heerlijke body cream uit de zomerlijn. Deze maakt mijn huid zo zacht en geeft een prachtige shimmer, een echte beautyfavoriet.

In de goodiebag van het Maison PR event zat deze flacon Bio-Oil, bij de stand kreeg ik wat informatie over deze olie en er werd mij onder andere verteld dat het ook erg goed als after-sun werkt. Dat heb ik de afgelopen maand getest en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vorig weekend flink verbrand, maar inmiddels heeft mijn huid een mooie bruine gloed en is mijn huid niet gaan vervellen. Top!

Mijn laatste favoriet van deze maand is deze wenkbrauwgel van Gosh, zeker in combinatie met de welbekende wenkbrauwpoeder van Catrice. Deze zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen de hele dag in model blijven zitten en het geeft een mooi, subtiel kleurtje.

Dit waren mijn favorieten van deze maand. Wat zijn jouw favorieten?

5 opmerkingen:

  1. Wat een fijne favorieten heb je =)
    Mooi horloge!
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die shimmer body lotion van Rituals ruikt echt heerlijk! :-)
    De glitters zijn niet voor iedere dag, maar bij gelegenheid is hij echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hij is echt heel lekker! En inderdaad, de shimmer is vooral in kunstlicht soms wat heftig, maar voor een feestje is hij top! En in de zomer ziet zo'n shimmer er ook heel mooi uit. In de zon lijkt het een soort highlighter

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...