dinsdag 2 juni 2015

Personal || School, Vakantie & Operatie

Ik heb eigenlijk nog nooit een echt persoonlijk artikel geschreven. Maar eens moet de eerste keer zijn en dat is dus vandaag. In deze post zal ik vertellen waar ik op dit moment mee bezig ben en wat ik tijdens de zomervakantie ga doen. Ik ga namelijk niet alleen maar op vakantie, er staat nog iets anders, erg belangrijks op de planning. In deze post kom je erachter wat dat is.


Op school ben ik op dit moment druk bezig met 2 grote projecten. Voor de een ontwerpen we een home-collectie voor IKEA (echt supertof!) en voor de ander ontwikkelen we een hardloopcollectie voor dames. 2 drukke, grote projecten die waar ik eigenlijk met veel plezier aan werk. Kleine indicatie van de collectie, bestaande uit 2 lijnen:


Verder heb ik vanaf deze week wel een lekker rooster, weinig lesuren en veel thuis werken. Dus ik zal nu iets meer tijd hebben om te bloggen (en vooral foto's te maken, want daar gaat het normaal altijd mis). Ik heb nog wat afsluitings-dingetjes van de studievereniging. Ik zit namelijk in een commissie (en organiseer dus uitjes). Maar de extra vrije tijd kan ik zeker goed gebruiken, omdat ik flink vooruit zal moeten bloggen voor de zomervakantie. Ik ga namelijk 2 keer op vakantie, moet 1 week werken en zal daarna een aantal weken niet "beschikbaar" zijn.

Huh, niet beschikbaar? Inderdaad, in de 1-na laatste week zal ik (als alles goed is) geopereerd worden aan mijn kaken. Mijn onderkaak is namelijk een stuk te kort waardoor ik:
- Geen kin heb (het loopt gewoon bijna in 1x over in mijn nek)
- Een "bitchy-resting-face" heb
- En daarnaast altijd met mijn onderkaak schuif, wat niet goed is voor mijn kiezen en kaakspieren

Ik zit al een jaar in het voortraject, maar ik heb er nooit echt iets over verteld op mijn blog. Trouwe volgers was het misschien al opgevallen dat ik sinds oktober een beugel heb (eigenlijk al sinds juli, maar toen zat die alleen nog onder), maar voor de rest zal het allemaal langs jullie heen zijn gegaan. Dit artikel stond ook al een hele tijd op de planning, maar ik kon het gewoon nog niet schrijven.

Ik hoop dus dat de operatie in de week van 17 augustus plaats zal vinden, dan hoop ik 31 augustus weer bij de start van het schooljaar te kunnen zijn. Het herstel duurt lang, 2 weken ben ik in ieder geval 24/7 in bed/op de bank te vinden en daarna zal ik nog een tijdje met een dik. blauw gezicht rondlopen. Ook zal ik een hele tijd niet normaal kunnen eten en zullen mijn kaken aan elkaar vast zitten. Verdere details zal ik jullie besparen.

Ik ga zo ver mogelijk proberen vooruit te schrijven, maar kan niet beloven dat ik voor de hele vakantie + de rest, genoeg zal hebben. Ik weet ook niet wanneer ik, na de operatie, weer in staat zal zijn om artikelen te typen en vooral outfitposts maken zal een hele tijd niet gaan.

Veel onduidelijkheid dus en ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik ga eerst nog een tijdje door met het om de dag plaatsen van een artikel, maar zodra dat niet meer lukt, zal ik dat melden!

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

2 opmerkingen:

  1. Wat spannend de operatie !
    Hopelijk is het daarna allemaal beter!
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk gaat je operatie goed en herstel je snel!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...