donderdag 18 juni 2015

Review || Flash Tattoo's Aloha Ink [Festival Proof!]


Flash tattoo's (of metallic tattoo's) zijn helemaal hot deze zomer en ik vind ze ook helemaal geweldig. Leuk voor op het strand of naar een festival, het geeft je outfit gewoon net iets extra's! De afgelopen week heb ik de tattoo's van Aloha Ink getest en in dit artikel ga ik jou vertellen wat ik ervan vind.
De webshop van Aloha Ink is erg overzichtelijk en het assortiment is gemakkelijk te vinden. Voor deze review koos ik 3 vellen met flash tattoo's uit: Waipahu, Hilo en mijn favoriet Maili. 3 mooie vellen met zowel gouden, zilveren als zwarte tattoo's. De vellen bevatten tussen de 13 en 23 tattoo's (afhankelijk of je ze los knipt of als 1 stuk gebruikt) je kunt de "arm-/enkelbandjes ook los knippen en apart gebruiken, dat is helemaal aan jou!

Voor deze review heb ik een zilveren veer getest van het Maili vel. Deze heb ik aan de binnenkant van mijn bovenarm aangebracht.


Om te beginnen knip je de tattoo uit, dit hoeft niet netjes. Je knipt hem enkel los van het vel. Je haalt daarna het plastic van de tattoo af, dit is heel belangrijk, anders zal de tattoo niet op je huid worden gezet.


De tattoo is vervolgens gemakkelijk aan te brengen met een vochtig/nat doekje, dit druk je een paar seconden op de tattoo. Vervolgens haal je het papier eraf en zit je tattoo erop! De tattoo is perfect op mijn huid gezet, er is niets achtergebleven op het papier en er zat ook niets los bij het verwijderen hiervan.

Deze foto is na 1 dag genomen

De tattoo zit dus op mijn bovenarm, dat leek me een mooie en ook geschikte plek. Ik heb eerder tijdelijke tattoo's gehad, maar die zaten op mijn vingers en pols. Die gebruik je natuurlijk veel en de tattoo's zullen daar dan ook sneller vervagen en verdwijnen. Om goed te kunnen testen of deze tattoo's lang blijven zitten heb ik de tattoo dus op mijn bovenarm geplaatst. Het enige wat er dan af en toe tegenaan komt is een shirt of vest.

Tijdens het slapen is de tattoo een heel klein beetje vervaagt. Ik slaap altijd op deze arm en ik heb er in mijn slaap waarschijnlijk een aantal keer overheen geschuurd. De tattoo heeft er uiteindelijk 2 1/2 dag mooi op gezeten en vervaagde daarna redelijk snel. De site beloofd dat de tattoo ong. 3 dagen blijft zitten en dat klopt dus helemaal!

Een paar dagen later probeerde ik ook pauwenveer van het Waipahu vel. Deze plaatste ik op mijn voet, het was een warme dag en ik droeg slippertjes. Deze tattoo bleef iets korter zitten dan die op mijn arm. Het was die dag echt bloedheet en mijn voeten waren toch iets vochtiger, om het zo maar even te zeggen. Na anderhalve dag was deze tattoo voor het grootste deel vervaagd. Niet slecht voor de plaats waar hij zat.

Ik ben erg blij met deze tattoo's, ze blijven echt bijna 3 dagen zitten (afhankelijk van de plek) en zijn echt super leuk voor een dagje strand, festival of voor uitgaan. De webshop is erg overzichtelijk en dus is je bestelling gemakkelijk te plaatsen. Ook is de levering snel, super handig voor een last-minute dagje weg.

Wat vind jij van de flash tattoo trend? Ga jij deze tattoo's ook aanschaffen?


Flash Tattoo's - €6,95 per vel (Aloha Ink) 

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuke trend vooral voor een feestje =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Die velletje met die veertjes, is echt precies dezelfde als ik heb van de Action. Nu ben ik benieuwd of dit toeval is? Ik vind het overigens wel super leuke tattoo's. Ik draag ze ook heel graag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tattoo die je opplakte is echt leuk! Ik heb ze nog steeds niet gekocht, ik heb door school erg weinig tijd om naar de stad te gaan. Anders zou ik ook die tattoos kopen, bij de action :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan ze ook gewoon online bestellen via http://www.aloha-ink.nl. Levering binnen 1 a 2 werkdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed idee! Ik wil zelf heel graag een tattoo van een zwaluw op de binnenkant van mijn pols of op de binnenkant van mijn enkel, maar ik durf het nog niet zo goed. Met deze tattoos kan ik het even uitproberen, en zien of het ook een beetje staat bij mij haha. Thanks for sharing! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...