woensdag 24 juni 2015

Summer Essentials || 2015

Het is zomer! Niet dat we sinds 21 juni nou echt merken dat het zomer is, maar oke. Waarschijnlijk heeft een deel van jullie al zomervakantie en een ander deel zal dat zeer binnenkort ook hebben. In de zomer gebruik je altijd andere/nieuwe producten en vandaag deel ik mijn zomer essentials met jullie. 

Mijn eerste essentials zijn kledingitems. Om te beginnen mijn top van de H&M, deze heeft een vrij hoog halsje, maar is super luchtig. Het korte broekje is van Zara en is High-waisted. Deze zit zo lekker en maakt een outfit erg chique. Dan de santaaltjes die ook van H&M zijn. Ook deze zijn chique en minimalistisch, maar heel erg fijn!

Zonnebrand mag natuurlijk ook niet ontbreken bij deze essentials. Ik heb een factor 30 met bronzer, zo hoop ik mooi bruin te worden en vooral niet te verbranden. Om mijn gezicht te beschermen neem ik een mini mee zonder bronzer. Om mijn huid na het zonnen te voeden, gebruik ik de bodybutter van de Rituals.

Mijn laatste essentiele item is deze bikini. Die kocht ik 2 weken geleden bij Livera en ik kan niet wachten om hem te dragen. 

Natuurlijk is dit echt niet alles wat ik gebruik in de zomer, maar wel de meest belangrijke en leuke dingen. 

Wat gebruik jij veel in de zomer?

4 opmerkingen:

  1. Supertoffe aankoopjes! Vind het broekje, topje en sandaaltjes erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw wat een mooie bikini! Ik hou van simpele bikini's die een luxegevoel uitstralen! Ik gebruik zelf een heerlijke after sun van Nivea na een dag zonnen om mijn huid weer te voeden. Dat vind ik echt een musthave, aangezien anders mijn huid echt super droog wordt! Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie bikini echt wauw! Ik vind dat je echt leuke essentials hebt trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...