zaterdag 29 augustus 2015

Favorites || August 2015

Het is alweer het einde van de maand augustus en dat betekend weer een post met mijn favoriete items van deze maand. Het zijn er deze keer niet heel veel, maar het zijn wel echt de producten die ik veel en met liefde heb gebruikt.

Mijn eerste favoriete item is mijn dopper. Ik gebruik deze iedere dag, gewoon thuis, zodat ik voldoende drink. Maandag begint school weer en ik ben zeker van plan om deze iedere dag mee te nemen. Mijn plastic flesje is de prullenbak in gegaan. Mijn fashion favoriet van de maand is deze blouse die je ook al kon zien in deze shoplog. Het is echt een hele fijne blouse en met een zwarte skinny jeans is je outfit eigenlijk al compleet. Ook mijn nieuwe portemonnee van de Primark is favoriet, hij is een stuk kleiner dan mijn vorige en daardoor een stuk handiger. Ook nieuw deze maand is mijn sportarmband van de Hema. Hij is erg handig tijdens het hardlopen, zo kan ik mijn telefoon gemakkelijk meenemen en kan ik bijhouden hoeveel en met welke snelheid ik heb gelopen.

Het magazine dat ik de afgelopen maand heb gelezen is Prestage magazine. Het is een Nederlands fashiontijdschrift dat in het Engels is geschreven. Er staan interessante interviews en mooie shoots in. Zeker een aanrader voor als je ook van fashion houdt. Mijn witte rugzak van de Primark mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze favorieten van de maand, ik neem deze overal mee naartoe! Hij is zo fijn en super leuk.


Tot slot mijn favoriete nummer van deze maand. Dat is Reality van Lost Frequences. Het is een lekker zomers nummer. Lost Frequences is sowieso een favoriet, ze hebben meerdere nummers waar ik erg over te spreken ben.

Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen maand?

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...