dinsdag 13 oktober 2015

Inspiration || The Turtleneck

De coltrui (turtleneck) kwam al voorbij in mijn post met trends voor dit najaar, maar er zijn uiteraard meer varianten op de markt dan alleen de coltrui van de foto in die post. Daarom heb ik vandaag een aantal leuke turtlenecks voor jou op een rijtje gezet in een inspiratiepost. Ik vind het zelf een superleuk item en ik heb inmiddels al 3 varianten in mijn kast liggen (die je ook al in outfitposts hebt kunnen zien). Ben je benieuwd naar alle varianten? Klik dan snel op "Lees meer"!
Natuurlijk is alles wat in lange mouw bestaat, ook te produceren met korte- of zelfs geen mouw. Dit mouwloze crop-topje is echt super leuk boven een high-waist jeans. 

Bovenstaande trui is een echte col. Hij heeft dus een omgeslagen kraag en bedekt de nek echt volledig. Lang niet iedereen kan dit hebben, maar ik vind het echt prachtig. Niet zo'n fan van een col? Er zijn ook veel truitjes met een blousekraag die iets hoger komt (deze hebben meestal een knoopje aan de achterkant), dan heb je wel het effect van de col, maar niet het aansluitende, verstikkende. 

Uiteraard mag de grof gebreide coltrui niet ontbreken in deze post. 


Last but not least, De simpele witte top met hoge colkraag die niet omgeslagen is, gecombineerd met een lekkere oversized blazer. 

Zoals je ziet zijn er erg veel verschillende materialen en uitvoeringen van de turtleneck. Ik ben persoonlijk erg fan van het "gewone" opstaande kraagje, maar ik heb ook een mooie top met omgeslagen kraagje op het oog. Ik zal mijn collectie coltruitjes dan ook zeker nog uit gaan breiden. 

Wat vind jij van de turtleneck/coltrui? En heb jij ze al in je kast hangen?

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...