dinsdag 10 juli 2012

Did it myself: Short


Ik vond nog een oude kapotte broek in mijn kast en met dit weer kon ik het toch echt niet laten om deze helemaal kapot te knippen. Ik heb besloten er geen DIY van te maken, want die zijn er voor shorts al heel erg veel.

Dit is het eindresultaat: 


De gaten die ik in de short heb gemaakt zijn op de foto nog erg vierkant, maar die rafelen tijdens het dragen en wassen nog wel meer.


Aan de achterkant heb ik verder niets veranderd, behalve dat ik de randjes gerafeld heb. Heb je nog vragen over hoe ik dit heb gedaan? Laat gerust een reactie achter. 

Ik vind dit soort dingen erg leuk om te doen en ik doe dit ook al heel lang (ik geloof sinds mijn 8e of 9e). Dus als je hier meer van wilt zien, just ask.

8 opmerkingen:

 1. leuk! hij is echt goed gelukt :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Zou je misschien kunnen uitleggen hoe je die gaten maakt maar dat het nog wel rafelt zeg maar? :) Dus niet dat je gewoon een gat ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ik heb de gaten zo geknipt dat de broekzakjes er nog achter zitten. Ik heb niet echt een gat geknipt, ik heb 4 horizontale lijnen geknipt allemaal ongeveer 1 cm van elkaar af. daarna heb ik alle verticale draden er met een pincet uit getrokken. zo houd je die draden over :)

   Verwijderen
  2. AH oke, dankjewel dat ga ik dan ook maar proberen! :) Heb je het zelf 'bedacht', of heb je een DIY gebruikt? Zoja, heb je daar misschien de link van? (sorry voor de vele vragen)

   Verwijderen
  3. Ik heb het ooit ergens op een plaatje gezien, maar ik heb zelf deze manier uitgevonden om het te doen, de manier die op dat plaatje werd gebruikt was erg ingewikkeld. Ik heb alleen geen link van het plaatje. en vragen mag altijd :)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...