woensdag 18 juli 2012

Inspiration: Dresses




Deze post had wel 3 uren eerder online kunnen staan maar op de 1 of andere manier heb ik niet goed op publiceren gedrukt. sorry!

Juist met dit slechte weer kijk ik altijd naar zomerse kleding of bikini's, geen idee waarom, maar het geeft me  een zomergevoel met wat voor weer dan ook. Daarom vandaag een inspiratie-post met zomerse jurkjes. Ik heb zelf ook een strandjurkje en ik vind het erg fijn om een jurkje te dragen in de zomer. Naar het strand of zwembad is het sowieso handig, maar ook als je even snel iets moet hebben. 
Mijn strandjurkje zal dan dit jaar ook niet ontbreken in mijn koffer. Het lijkt een beetje op het bovenstaande jurkje :)











Bron foto's: weheartit.com & tumblr

Ik kreeg laatst van een aantal mensen de opmerking dat ze vonden dat ik heel weinig "fashionposts" deed terwijl mijn blognaam fashiontigerr is. Daar zit wat in, maar om mijn blog een beetje op gang te helpen ben ik maar meteen begonnen met variĆ«ren in onderwerpen, zodat mensen kunnen zien waar mijn blog over zal gaan. Ik ben zeker van plan meer fashionposts te doen, want dit vind ik wel het leukst. Vooral outfitposts, fashion DIY's & inspiratieposts hebben mijn interesse. 

Heb jij ook een zomer/strandjurkje & draag je deze graag? 
xoxo

4 opmerkingen:

  1. Wauw, leuke jurkjes! Ik heb wel een paar 'avond' jurkjes maar niet echt super leuke schattige jurkjes voor overdag (wel een paar simpele... but that's it). Ik moet snel nieuwe kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw super mooie jurkjes! Je blog zal zeker uitgroeien tot iets groots! Het jurkje van Sherri Hill is heel mooi, maar ook heel duur haha. Ikzelf heb dit wit jurkje van de Bershka: http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkanl/nl/bershkasales/155124/1157106/Jurk%2BBershka%2C%2Bopen%2Brug
    Ik ben er helemaal gek op!

    XO

    http://newfashionlifestyle.wordpress.com/

    You'd make my day by visiting my blog.. and maybe I'll make yours too. If you want to stay connected you can follow the blog by email.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zijn cht heel erg leuk. Oh, sommige wil ik ook haha. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi hoor! Ik zou zelf ook wel graag een wit strapless jurkje willen, ze zien er zo mooi uit :)
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...