zondag 9 september 2012

Mislukt idee..

Ik dacht na een lange tijd, ik doe weer eens een DIY. In Frankrijk heb ik een aantal leuke bandjes gekocht en was er eindelijk achter hoe ik die kon maken. Ik heb gisteren dus een aantal van die bandjes gemaakt en wilde het vandaag graag posten. Helaas, vanochtend opende ik google Chrome en meteen kwam op girlsscene deze post in beeld:  http://www.girlscene.nl/fashion/doityourself/2012/augustus/diy_goed_geknoopt_
En laten dat nou net PRECIES dezelfde bandjes zijn als die ik gisteren in elkaar heb geknoopt.. Op precies dezelfde manier en met de zelfde soort touw.. Mijn DIY idee heeft dus.. gefaald ): Sorry!! Mochten jullie het alsnog willen zien, meld het me dan s.v.p.
xoxo

2 opmerkingen:

  1. Dat is kut :( heb ik ook weleens gehad. Zo vervelend. Maar ik ben eigenlijk wel benieuws naar jou armbandjes :) en dan ga ik het artikel op girlscene gewoon niet lezen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vervelend! Maar niet iedereen die jou blog bezoekt zit op girlscene moet je maar denken, dus ik ben benieuwd naar jou diy en armbandjes, gewoon posten dus!! En je heb er ook veel tijd en moeite ingestoken dus doe het gewoon.


    www.jesuisrobiin.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...