zaterdag 29 september 2012

Review #5

 Deze week post ik iedere dag een review over een product van de Action. De action is over het algemeen heel goedkoop en ik ben benieuwd of de producten een prijs/kwaliteit verhouding hebben. Zijn de producten erg goed of is het echt een pure miskoop en zelfs zonde van de euro. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende dingen te reviewen zodat ik niet heel eentonig iedere dag over oogschaduws ga posten. Ik probeer van nagellak tot parfum en van oordopjes tot tassen te gaan. 
Vandaag review ik de 2 in 1 glossy lipstick, ik heb deze een tijdje terug gekocht in de kleuren rood en "lip-kleur". Een pakje met 2 kleuren lipsticks kostte mij €1,98 en ik deze post zullen jullie erachter komen of het die 2 euro waard was. 

Op de bovenste foto kun je zien hoe de lipkleurige (laat ik het zo maar even noemen) lipstick eruit ziet zonder de glanslaag. Zonder deze glanslaag bleef de lipstick er maar iets van 5 minuten opzitten, na het maken van een aantal foto's waren de eerste gesleten stukjes alweer te zien.
 Met glanslaagje blijft het in ieder geval langer zitten. Ik geloof dat het rond de 2 uur was. Erg lang is het dus niet. De kleur is leuk, maar je moet wel 5 minuten met je mond stil zitten voor de glans erop kan. Beweeg je in die 5 minuten je mond teveel, gaat het eerste er dus alweer af.. Maar als je de glans er eerder op doet, wordt het hele kwastje van de glans roze.. Tja... Voor een euro heb je een leuk kleurtje, maar naar een feestje of iets dergelijks, zou ik het niet zo heel snel dragen. Je blijft maar stiften.

 De rode lipstick is eigenlijk precies hetzelfde verhaal. Zodra de glans erop zit blijft het wel aardig zitten. Zonder de glans was deze kleur echt na 2 minuten al gebroken en zag je hele gaten met mijn eigen lipkleur erin zitten. Ook deze lipstick zat ongeveer 2 uren met de glans.
Ik vind het wat moeilijk beoordelen bij deze lipstick, ik draag het namelijk niet zoveel. Met de glans valt het allemaal wel mee, maar zonder die glans zou ik het ook een leuke lipstick vinden. Voor 2 minuten helaas..
Laat ik het maar beoordelen met de glans erbij, gewoon het totaalplaatje. Je hebt 2 kleuren voor 2 euro, ze blijven 2 uur zitten. Zou jij het de 2 euro waard vinden? Ik vind van wel, ze zijn te goed voor verschrikkelijk, maar te slecht voor een goede lipstick.

xoxo

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat het zo kort blijft zitten, het ziet er namenlijk heel mooi uit op de foto's! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor die prijs zou ik het wel kopen , denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rode vind ik erg mooi!

  http://lifeofroshelle.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...