donderdag 27 september 2012

Review #4


Deze week post ik iedere dag een review over een product van de Action. De action is over het algemeen heel goedkoop en ik ben benieuwd of de producten een prijs/kwaliteit verhouding hebben. Zijn de producten erg goed of is het echt een pure miskoop en zelfs zonde van de euro. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende dingen te reviewen zodat ik niet heel eentonig iedere dag over oogschaduws ga posten. Ik probeer van nagellak tot parfum en van oordopjes tot tassen te gaan. 
Vandaag gaat mijn review over het "bloemen" oogschaduwpalletje. Van dit palletje heb ik de nude kleuren. 
Ik heb geen foto's van een look, want op 1 of andere manier wil het me maar niet lukken deze foto's duidelijk te krijgen. Niet met mijn camera alleen maar ook niet met de spiegelreflex.. (dus mocht iemand daar tips voor hebben, graag even een reactie achterlaten!)


Ik gebruik deze oogschaduw nu al een tijdje, vandaar dat het palletje op de foto ook niet meer nieuw is. De kleuren van het palletje zijn niet echt heel goed gepigmenteerd. Als je ze test op je vinger lijkt het wel goed, maar als je het dan op je hand smeert geeft het nogmaar weinig kleur af. 
Het valt me echter niet tegen hoelang de oogschaduw op je ogen blijft zitten, na een rustige dag is het nog wel goed zichtbaar. Ik draag de oogschaduw vooral naar school, omdat het niet heel duidelijk is, maar het toch wel een leuk effect aan je ogen geeft. 
De prijs/kwaliteit verhouding is er in dit geval naar mijn mening wel, het palletje kostte €0,75 en voor die prijs vind ik het een erg leuke oogschaduw. Ik raad het product wel aan als je oogschaduw wilt dragen die niet heel opzichtig en opvallend is, zoals in mijn geval voor school. 

xoxo

3 opmerkingen:

 1. Jammer dat de pigmentatie niet zo goed is. De swacthes zien er dan wel weer goed uit... zal het paletje niet kopen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook! Ik vind hem wel fijn, moet alleen veel aanbrengen..
  liefs, maruschka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zonde van de pigmentatie!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...