zondag 23 september 2012

Review Action #1


Deze week post ik iedere dag een review over een product van de Action. De action is over het algemeen heel goedkoop en ik ben benieuwd of de producten een prijs/kwaliteit verhouding hebben. Zijn de producten erg goed of is het echt een pure miskoop en zelfs zonde van de euro. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende dingen te reviewen zodat ik niet heel eentonig iedere dag over oogschaduws ga posten. Ik probeer van nagellak tot parfum en van oordopjes tot tassen te gaan.
Dit is de eerste post en die gaat over een nagellakje dat ik vorige week heb gekocht.
Het lakje kostte €0,50 cent en het heet Real Nude DNC 104. Het is het eerste action kleur nagellakje wat ik heb gekocht dus ik ben erg benieuwd!

Dit was het resultaat na 1x lakken.. Goed dekkend is het lakje dus in iedergeval niet. Het drogen ging wel aardig snel en daar ben ik ook zeker niet ontevreden over.

 Na 2x lakken is zoals je kunt zien op de foto mijn nagel van mijn ringvinger nogsteeds niet mooi egaal en je ziet het randje nog.
Je moet dus wel 3x een aardige laag aanbrengen wil het goed dekken. Dat zie je op mijn wijsvinger.
Excuse me voor mijn middelvinger, het ziet er op de foto erger uit dan in het echt..

Ik ben niet heel ontevreden over dit lakje, maar ik ga mijn nagellak niet bij de Action kopen. Het is een leuk kleurtje en het droogt snel, maar daar is wel alles mee gezegd. Een aanrader wil ik het niet noemen, een miskoop ook niet. Dit product heeft naar mijn mening dus een echte prijs/kwaliteit verhouding.

xoxo

2 opmerkingen:

  1. Leuke kleur! Je hebt een leuke blog, ik volg je. Kom je ook eens bij mij kijken? ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur maar wat jammer dat hij zo slecht dekt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...