maandag 24 september 2012

Review Action #2

 Deze week post ik iedere dag een review over een product van de Action. De action is over het algemeen heel goedkoop en ik ben benieuwd of de producten een prijs/kwaliteit verhouding hebben. Zijn de producten erg goed of is het echt een pure miskoop en zelfs zonde van de euro. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende dingen te reviewen zodat ik niet heel eentonig iedere dag over oogschaduws ga posten. Ik probeer van nagellak tot parfum en van oordopjes tot tassen te gaan.


vandaag heb ik een review van de 4 stappen vijl voor jullie. Deze vijl kostte €0,49 en het is een set van 2. 

 Dit zijn mijn nagels voor het vijlen.. Er zit totaal geen glans op en echt glad voelen ze niet aan.
 Het is verder eigenlijk heel simpel, je vijlt met alle kanten van de vijl over je nagels. Natuurlijk in de volgorde: 1,2,3,4. Stap 1 en 2 hebben echt een vijl kant maar zijn niet erg ruw, voor hele beschadigde nagels kun je dus beter een andere vijl gebruiken als stap 1.
 Stap 3 gaat al richting het polijsten, de vijl is zacht en zorgt al een beetje voor een mooie glans op je nagels.
 Bij stap 4 beginnen je nagels echt te shinen, ze zijn superglad en het lijkt gewoon alsof je een topcoat of transparante nagellak draagt.
Dit is uiteindelijk het resultaat. Ik ben zeer tevreden over dit product en ik vind het de prijs zeker waard. De vijlen slijten wel vrij snel, maar je hebt er 2 voor 50 cent dus who will care?! Ik raad deze vijl echt aan, sowieso!
xoxo

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...