zondag 7 oktober 2012

Little Shoplog: Sans-Online


Ik heb een tijd terug de winactie van Eline gewonnen ( www.wavingdreams.blogspot.com ), een waardebon van €25,00 te besteden bij Sans-Online. Een week of 2/3 geleden heb ik mijn bestelling gedaan. Sans-Online is een webwinkel die kleding verkoopt voor mannen en vrouwen van heel veel verschillende leuke merken (zoals Pieces, ONLY, Vero Moda & VILA). Verder is er ook nog een winkel in Rijssen.

Ik moest mezelf inhouden om niet teveel te bestellen, want de keuze is zo groot! Uiteindelijk heb ik een leuke winterjas gekocht, een shirtje en een shamballa armbandje.


Het armbandje is de linker op het bovenste plaatje en is in maat verstelbaar. Hij was €5,95 van Pieces.


En mijn camera had, door het felle licht van de zon vandaag, weer eens problemen met scherpstellen.. Dit is het shirt dat is heb besteld, het is een los shirt, niet wijd. Het shirt is erg geschrikt om bijvoorbeeld bij een hooge broek of een hoog rokje in te dragen of, zoals ik het hier aan heb, over een basic skinny broek. 
Het shirt was €14,95 maar is nu in de sale voor €9,95 en is van het merk ONLY. 


Als laatste heb ik deze superleuke winterjas gekocht. Hij is van het merk ONLY en is gemaakt van een soort nepleer. De jas is lekker warm en ik zal er deze winter veel plezier van hebben.
Bad quality pictureday ):
Dan maar een close-up van de jas:


De jas kost €69,95.

Zoek je dus nog een leuke winterjas? Neem dan een kijkje http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jassen.html grote kans dat je er slaagt! 
xoxo 

2 opmerkingen:

 1. heel leuk shirtje! jammer dat de kwaliteit van de foto's niet zo goed is, maar dat heb je weer goed opgelost door close-ups te maken van het shirtje en de jas !

  Ik ga ook maar eens kijken op sans.nl!
  Ziet er namelijk erg leuk uit!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...