woensdag 23 januari 2013

Nieuwe blognaam en layout


Schrik niet! Ik heb een nieuwe blognaam (: Al een hele tijd zit ik na te denken over dat ik eigenlijk meer beauty doe dan fashion (of 50/50), mijn blognaam fashiontigerr vond ik dan ook niet zo toepasselijk. Na lang denken kwam ik op deze naam: Invisible creations. Daarbij moest ik natuurlijk ook mijn header aanpassen, vandaar de nieuwe layout! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en meningen en/of kritiek/tips whatever, plaats het hieronder in de reacties, het is van harte welkom!


Voor de mensen die mijn oude layout even vergeten zijn:


Ik heb de afgelopen tijd niet zoveel gepost, helaas. Het lukt gewoon niet ): Ik wil al heel lang een grote shoplog doen van ALLES wat ik gekocht heb de laatste tijd, en dat is niet niks, maar het komt er gewoon niet van. Ik wil gewoon meer posten en ik hoop echt dat het gaat lukken. Ik zit op dit moment midden in mijn toetsweek, vanaf maandag wil ik echt het bloggen weer oppakken. 1 post per dag zal het nog wel niet worden maar mijn doel op korte termijn is ongeveer 3x per week iets posten.

xx

3 opmerkingen:

  1. Wauw ik vind dat het heel wat voor uit is gegaan! Sterker nog; superleuke lay-out en naam! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je layout is erg leuk en de naam ook! Ik heb ook een blogdipje gehad, nu eigenlijk nog steeds. Ik wil de foto's maken maar ik heb niet echt zin om ze te maken. Nu doe ik toch wel wat meer aan mijn blog. Ik verlang naar je artikels!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...