donderdag 18 april 2013

Review || H&M Smokey eyes Palette


In mijn Amsterdam post kon je al lezen dat ik dit smokey eyes palette had gekocht. Ik wilde het graag reviewen, omdat het mijn eerste make-up product van H&M is. Het palette kostte €4,95.Het palette lijkt heel erg op het Absolute Nude palette van Catrice, zelfde formaat en stijl van het doosje en lettertype. De kleuren van dit palette zijn groen, ik heb bruine ogen en ik vind dit persoonlijk altijd wel mooi uitkomen bij groene oogschaduw. Ik heb een kleine mono van Gosh die me erg goed bevalt. Om een complete look te kunnen maken met deze tint, heb ik dit palette aangeschaft. 

Dit zijn de swatches van het palette, ze vallen me heel erg tegen! Ik moest goed met mijn vingers in de kleur wrijven om de kleur af te laten geven op mijn hand. Ik had echt veel meer van het palette verwacht. In de winkel lagen een aantal testers, helaas niet van deze kleur, maar die pigmentatie was heel erg goed. Ik weet niet of het een fabrieksfoutje is of dat alle smokey eyeshadows in het groen zo slecht zijn. Ik heb de kleuren ook even geprobeerd op mijn ogen, maar dit werd echt niks. Na 1 laagje was ik nog niet tevreden en probeerde ik een 2e laagje aan te brengen, maar daarmee veegde ik alleen maar het eerste laagje weg. 

Erg jammer van dit mooie palette, ik vond het zulke mooie kleuren. Dit palette raad ik dus zeker af! Heeft iemand anders ook ervaringen met H&M make-up palettes? 

3 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook eentje maar die is ook echt niet goed.
  De lipsticks van de H&M vind ik wel heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het palette niet zo bevalt, ziet er namelijk wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm jammer, hij zag er zo mooi uit! ik koop nooit h&m make-up want ik lees er nooit echt goede dingen over jammer genoeg

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...