woensdag 17 april 2013

Even een paar vraagjes!Vandaag heb ik eens een totaal andere post voor jullie! Mijn blog bestaat inmiddels iets meer dan 10 maanden en ik ben benieuwd wat jullie van mijn blog vinden. Vrijwel dagelijks ben ik bezig met het professioneler maken van mijn blog en er is in die 10 maanden al superveel veranderd. Mijn blog die eerst Fashiontiger heette is invisible creations geworden en ik heb sinds kort zelfs een eigen domeinnaam! Invisiblecreations.nlNu heb ik nog een aantal vragen aan jullie als mijn trouwe bezoekers/volgers:
- Wat willen jullie nog (vaker) zien op mijn blog?
- Wat kan ik veranderen aan de layout?
- Vinden jullie het handig dat ik op vaste dagen post en zijn het handige dagen die ik daarvoor heb gekozen? (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag)

Alle overige tips en natuurlijk tops kunnen jullie ook achterlaten in een reactie. Ik hoor graag van jullie hoe ik mijn blog nog beter kan maken.

Dus laat een reactie met je mening achter! (mailen naar: fashiontiger@hotmail.nl mag ook).
Vergeet mij ook niet te volgen op Bloglovin' GFC gaat per 1 juni dit jaar weg! Dat geldt zeer waarschijnlijk ook voor Blogspot adressen!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dat je een hele leuke blog hebt met veel gevarieerde artikelen.De dagen dat je post maken mij verder niet zoveel uit, maar ik vind het niet onhandig ofzo hoe je het nu doet. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vaste dagen zijn altijd handig! Zo creëer je vaste bezoekers. Verder is het handig om te weten dat een goede blog een fijn lettertype heeft, een persoonlijk tintje heeft, duidelijke categorieën, en een aantrekkelijke maar overzichtelijke layout.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...