zaterdag 27 april 2013

Review || HEMA Cosmetic Brush Cleaner

 Toen ik vorige week door de Hema liep zag ik het al staan, een cosmetic brush cleaner! Ik gebruik niet iedere dag oogschaduw, maar mijn kwasten zijn intussen wel weer eens toe aan een schoonmaakbeurtje. Ik heb hem toen niet gekocht, maar toen ik deze week een review van veracamilla.nl zag was ik overtuigd. Ik heb het meteen getest en in deze review lees je wat ik ervan vind.

We beginnen, zoals altijd, met de verpakking. Het flesje ziet er mooi uit en de roze kleur van de vloeistof maakt het nog beter. Het ruikt heel lekker, erg fris. Wat wel jammer is, is dat de opening zo groot is, dat is niet handig voor op een tissue als je een kwastje wilt schoonmaken.
 Daarom heb ik het in een spuitflacon gedaan (idee van veracamilla), deze komt uit zo'n setje met reisverpakkingen die meestal 2 euro kosten voor 4 flesjes.
 Dan het schoonmaken, want daar gaat het natuurlijk om bij een brush cleaner. Ik spuit het niet direct op de haartjes, maar eerst op een tissue. Hier wrijf ik dan met de kwast overheen. En? Het werkt echt heel goed! Ik heb helaas geen foto's gemaakt van hoe de kwasten er voor de "schoonmaakbeurt" uitzagen, maar ik kan jullie vertellen dat het er niet echt fris uitzag.
 Na de tijd zien ze er echt weer als nieuw uit, ook al gaat de paarse kleur wel van de haartjes van mijn essence brush (maar dat komt niet door deze brush cleaner). De kwasten drogen erg snel, dat is met water en babyshampoo niet het geval.
Het valt me heel erg mee hoeveel je gebruikt voor 2 kwasten, 1 spray per kwast is eigenlijk al genoeg.

Mijn conclusie; echt een topproduct, en al lijkt 4,50 eerst best veel, je doet er volgens mij vrij lang mee. Ik raad dit product echt aan!

Cosmetic brush cleaner - €4,50 bij HEMA

1 opmerking:

  1. misschien dat ik het ook maar ga halen, ik twijfelde eerst heel erg maar nu ik dit lees word ik steeds meer overtuigd!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...