zondag 28 april 2013

Season favorites || Sieraden

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete sieraden van deze lente zien, in de winter draag ik graag wat donkerdere sieraden (goud en zwart) dan in de lente. In de lente vind ik goud een te warme kleur en draag ik liever zilver. Niet dat ik helemaal geen goud draag, het hangt af van hoe het verwerkt is en waarin het zit, maar ik probeer me bij het kopen van sieraden nu ook meer te richten op de zilverkleurige dingen. 

De bovenstaande armbanden zijn echt mijn favorieten, in combinatie met mijn witte horloge, zit het gewoon erg lekker en staat het erg fris.
De linker komt uit een winkel hier in de buurt, de middelste komt uit een set van 5 van The Sting en de 3 rechter armbanden komen van H&M.
 Mijn favoriete ketting is, naast mijn ketting die ik van mijn vriend kreeg, deze van de H&M. Ik weet niet of ik het echt een statement ketting kan noemen, want hij is vrij basic. Ik heb niet voor kleur gekozen bij deze ketting, omdat ik hem nu bij veel meer outfits kan dragen.
 Dit zijn natuurlijk mijn favoriete haircuffs, aangezien het mijn enige zijn. Ze komen van de Primark en ze bevallen mij heel erg goed, het materiaal buigt wel een beetje mee met je haar. Ik heb nogal dik haar en ik vind het dus erg handig dat deze cuffs daar goed omheen passen.
 Dan mijn favoriete oorbellen. Te beginnen met de veertjes van de action, die geven mij echt zo'n festival gevoel, heel erg zomers. Knopjes kunnen altijd en dan vooral pareltjes. De pareloorbellen mogen dan ook niet ontbreken in deze post. Bij mijn earcuff van de H&M heb ik ook gekozen voor een pareltje, dit vind ik het meest neutraal en niet zo "hipster" overkomen. De bloemetjes hebben echt zo'n frisse kleur, helaas zijn ze wel wat scherp, maar ik draag ze graag. Ze komen volgens mij van de six.
Tot slot, mijn favoriete zonnebrillen. Ik heb er 3, denk nou niet direct dat ik dan 20 zonnebrillen heb omdat ik er 3 uit heb gekozen, ik heb er geloof ik 5 of 6. De enige zonnebrillen die ik echt draag zijn deze 3. De zwarte was vorig jaar echt mijn favoriet, helaas is het "glas" gebarsten. De gele staat heel erg leuk bij mijn neon gele items en hij zit erg lekker. De pilotenbril is op dit moment denk ik wel mijn nummer 1, hij zit heel erg lekker en de spiegelglazen maken het helemaal af.

Laat me weten of jij ook van die favoriete sieraden hebt en welke dat dan zijn!

4 opmerkingen:

  1. Stuk voor stuk wat een leuke sieraden! ik zou ze allemaal ook wel willen hebben! Heb wel een oortgelijke haircuff van de H&M! Kijk even op mijn blog voor een te gekke winactie! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke sieraden heb je! Ik vind vooral de ketting leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke sieraden, ik vind die armbandjes heel leuk !

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...