dinsdag 16 april 2013

Verslag || Amsterdam + mini shoplog

Vrijdag ben ik met school naar Amsterdam geweest. 's ochtends naar Foam (Fotografiemuseum Amsterdam), 's middags een workshop improvisatie bij Boom Chicago en 's avonds naar de voorstelling van Boom Chicago.


Om 20 over 8 zijn we vertrokken en we zouden rond half 2, 2 uur weer terug zijn. Als eerste activiteit had ik Foam, we kregen een rondleiding door het museum. De tentoonstelling ging over een stam in Nieuw - Guinea en wij moesten dan onze meningen geven over de portretten. Daarna hadden we de opdracht zelf een bijzonder portret te maken. We krijgen de foto's later pas via school, dus die hoop ik in mijn "My month in pictures" te kunnen plaatsen. Ik was in iedergeval erg tevreden met het resultaat.


De workshop liep nogal uit en er bleef nogmaar 3 kwartier over om te eten en naar de dam te lopen voor de volgende workshop. Ik had me alleen een kwartiertje verkeken op de tijd, dus ik dacht dat we nog wel even de H&M in konden.. Daar kocht ik een setje earcuffs, de meest simpele versie. Een earcuff leek me al een tijdje leuk om te hebben. Ik ben niet zo van de hangende oorbellen, omdat ik daar altijd met mijn haar in vast zit en dit leek me dus een leuk alternatief. Ook kocht ik een statement ketting, nouja statement, ik heb gekozen voor een zilveren ketting, deze kan ik dan met al mijn blousjes combineren in plaats van alleen die met bijv. roze.
De middagworkshop was Boom Chicago, voor de mensen die dat niet kennen, dat is een soort Lama's. We kregen een workshop met allemaal improvisatie oefeningen en dat je op iedere situatie in moet gaan. Ik ben blijven zitten en dus was dit de tweede keer Amsterdam met school, ik heb dezelfde workshops als vorig jaar gekozen. Wat erg leuk was, was dat Boom Chicago verhuisd was en we nu in de echte zaal de workshop hadden, in plaats van het Park Hotel, wat ook zeker geen straf was!

Zoals je ziet heb ik alles bij de H&M gekocht, ik vond dat ik genoeg kleding had en ik was alleen maar op zoek naar een blouseje die overal uit was verkocht. Ik ben dus goed geslaagd. De prijzen waren:
Ketting: €9,95  
Armbanden set van 3: €9,95
Eyeshadow brush: €2,95
Earcuffs: €3,95
Oogschaduwpalette: €4,95

Helaas werd ik tijdens de workshop niet helemaal lekker en ben ik later die avond opgehaald. Ik heb nog wel (met enige tegenzin, ja ik was echt niet lekker) gewinkeld en nog een setje armbanden, een smokey-eyes pallette (komt deze week een review over) en een brush gehaald.Al met al een lekker dagje Amsterdam, helaas wel in de regen en met een minder leuk einde.

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...