maandag 13 mei 2013

Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #3

In de afgelopen weken ben ik weer naar een aantal films geweest. Als eerste heb ik de film 21 and over gezien. En ongeveer 2 weken geleden ben ik naar Safe Haven geweest, 2 hele leuke films waar ik jullie nu een klein stukje over ga vertellen.


Als eerste 21 and over:

De film 21 and over gaat over een jongen, genaamd Jeff Chang, die 21 wordt, hij heeft een erg strenge vader, een arts. Zijn vader wil dat hij ook arts wordt, de dag na zijn 21e verjaardag heeft hij een gesprek voor de opleiding tot arts. Maar nu hij 21 is, willen zijn vrienden hem meenemen naar de kroegen/clubs. Ze nemen hem stiekem mee om een paar biertjes te drinken, maar wat een paar biertjes zou moeten zijn, worden heel wat shotjes en glazen bier en de avond eindigd in een avond vol vernederingen, gekheid en rare uitspattingen. 

De film is afkomstig van de makers van The Hangover, en dat is duidelijk te merken. Eigenlijk is het een soort jongere versie daarvan. De film hangt een beetje tussen The Hangover & Project X in. Al met al is het een erg leuke film waar je goed om kan lachen. 

 
Wat misschien voor 99% van de mensen niet opvalt is dat de beer, die door "de stoners" op zijn "edele delen" wordt geplakt, na een tijdje andersom zit! Kijk maar eens naar deze foto en de foto bovenaan de pagina.. Ja, ik hou van foutjes in films ontdekken!

De 2e film is Safe Haven De jonge, mysterieuze Katie arriveert in het kleine dorpje Southport in North Carolina. Haar plotse komst roept bij de hechte gemeenschap vragen op over haar verleden. Katie lijkt vastbesloten om te voorkomen een persoonlijke band op te bouwen, totdat een reeks gebeurtenissen ervoor zorgt dat ze in twee relaties getrokken wordt: een met Alex, een weduwnaar en winkeleigenaar met twee jonge kinderen en met haar alleenstaande buurvrouw Jo. Ondanks haar terughoudendheid raakt ze in toenemende mate betrokken bij Alex en zijn familie. Maar zelfs als ze verliefd wordt blijft ze worstelen met het duister geheim dat haar blijft achtervolgen.

De film is van de makers van Dear John en The Notebook, het is echt een prachtige film en een heel mooi verhaal! Het past zeker in het straatje van Dear John en the Notebook. Een liefdesfilm met mysteries. 

5 opmerkingen:

 1. Ziet er superleuk uit!
  Liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Safe Haven wil ik nog heel graag een keer zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. allebei geweldige films, vooral safe haven vind ik echt prachtig! Ik vind hem zelfs mooier dan the notebook en dear john!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. safe haven is echt een prachtige film

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...